Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

De leukste behangtrends op een rijtje

geschreven door Rosa
De leukste behangtrends op een rijtje

Niets is leuker dan je huis zo nu en dan een flinke opknapbeurt te geven. Met een kleine aanpassing krijg je al gauw een compleet andere look. Zo lijkt het met een nieuw behang ook al gauw of je een heel nieuw huis hebt. Ideaal dus! Dit zijn de leukste behangtrends van het moment.

Marmer
Deze trend zien we al een tijdje, maar hij blijft onwijs leuk! Een marmerprint maakt de kamer net iets specialer zonder overdreven aanwezig te zijn. Daarnaast, pas marmer in bijna alle interieurstijlen.

Donkere jungle
De donkere achtergrond met de donkere bladeren geven samen een spannend effect. Deze trend geeft het mysterieuze van de jungle weer. Deze trend is vooral leuk in kleine hoekjes of op bijvoorbeeld het toilet. Wij raden het niet aan om deze trend in een hele kamer toe te passen, dit kan wat overweldigend zijn.

Botanisch
Dit is eigenlijk niet meer een trend te noemen want dit zien we al een flinke tijd. Desalniettemin, staat het ontzettend vrolijk en goed te combineren met vele kleuren en interieurstijlen.

Bos
Fotobehang van een (mistig) bos staat ontzettend gaaf in de slaap- of werkkamer. Het haalt de natuur een beetje naar binnen.

Donkere bloemen
Ook bloemenbehang is niets nieuws, toch is deze trend wel degelijk verschillend van datgene wat we altijd zagen. Hier is een donkerdere verf gebruikt voor de bloemen en deze zijn geschilderd op een donkere achtergrond.

Bloemen
Het bloemetjesbehang is weer helemaal terug van weggeweest. Wel in een ander jasje, want in plaats van de honderden kleine bloemetjes, zien we tegenwoordig steeds vaker grote, uitgesproken bloemen op het behang.

Waterverf
Met een behang met waterverf-print, maak je een stoer of industrieel interieur helemaal af. Maar ook in een kinderkamer of woonkamer staat waterverf-behang prachtig, omdat het niet zo hard is. Hierdoor oogt het iets lieflijker en is het met allerlei stijlen te combineren.

Minimalistisch
Als je een knipoog aan je interieur wilt toevoegen, maar niet over de top wilt gaan, is deze behangtrend perfect voor jou. Een minimalistisch behang is perfect te combineren met een minimalistisch interieur, maar ook met een heel druk interieur. Dan kunnen de wanden juist het rustpunt zijn.

Hout
Deze trend is erg mooi in een natuurlijk interieur. Het past overal bij en geeft het interieur snel een knusse sfeer.

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...