Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
DIY

De leukste creatieve projecten voor kinderen

geschreven door Maartje
De leukste creatieve projecten voor kinderen

Helaas zitten we nog steeds thuis, maar vanaf 11 mei gaan de basisscholen weer open. De kinderen zullen slechts voor de helft van de tijd naar school gaan, dus zijn ze de helft van de week thuis. Leuk om dan kinderen wat creatieve dingen te laten doen. Dit is niet alleen leuk voor ze om te doen, maar ook goed voor het leerproces, bijvoorbeeld voor de hand-oog-coördinatie. Laat ze iets moois maken voor opa en/of oma, iemand die jarig is, de juf, meester of gewoon zomaar.

Kleien en kneden
Kinderen vinden het leuk om bezig te zijn met hun handen, alles vast te pakken en het liefst nog vies te worden. Daarom is vingerverf en kleien ideaal voor kinderen. Tegenwoordig is het ook een hype bij kinderen om slijm te maken. Of voor meisjes is het ook super leuk om zelf lipgloss te maken. Slijm en lipgloss zijn beide onwijs makkelijk te maken, daarom ideaal voor kinderen. De meeste benodigdheden heb je waarschijnlijk al in huis. Er zijn verschillende leuke tutorials te vinden op internet die kinderen zelf kunnen kijken en na kunnen maken.

Verven en tekenen
Met verf en stiften kan je eigenlijk heel veel doen. Je kunt kinderen natuurlijk een leuke tekening laten maken, maar je kunt ze ook andere dingen laten versieren. Laat ze bijvoorbeeld kale houten opbergdoosjes of fotolijstjes versieren met stiften of verf. Of witte stompkaarsen met speciale waxpennen. Dit zijn ook leuke dingen om cadeau te geven.

Wc-rollen
Veel Nederlanders zullen nu aardig wat wc-rollen hebben. Laat kinderen hier vrolijke dingen van knutselen. Zo kan je van wc-rollen dieren knutselen, zoals een hond, schaap of een eenhoorn. Laat ze verven, kleuren en plakken op de wc-rollen, doe er een touw doorheen en ze hebben een slinger gemaakt. Leuk voor een verjaardag of gezellige decoratie in huis.

Zie ook:

- Inspiratie: 6x het gebruik van zachte kleuren in huis
- Binnenkijken: Spaans terras met natuurlijke materialen en rustige tinten
- Stylingtip: een ronde tuintafel maakt je tuin extra gezellig

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...