Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Baby & Kind

De leukste ideeën voor de kinderkamer uit onze Binnenkijkers

geschreven door Julia
De leukste ideeën voor de kinderkamer uit onze Binnenkijkers

De kinderkamer is dé plek in huis waar je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan bij het inrichten. Het inrichten kan alleen best lastig zijn, want er zijn tegenwoordig zoveel leuke meubels, accessoires en behangetjes dat je soms niet meer weet voor welke stijl je wilt gaan! Het kan daarom handig zijn om een overzicht te hebben van een aantal leuke ideeën en deze als uitgangspunt te nemen. Om je een handje te helpen heb ik in deze blog de leukste ideeën voor de kinderkamer uit onze Binnenkijkers op een rij gezet!

Muurstickers

Bij het decoreren van een kamer denk je vaak als eerste aan de grote onderdelen. Dat is logisch, maar de details zijn minstens zo belangrijk. Vooral in een neutrale kinderkamer kun je het met de details nog wat meer aankleden. Muurstickers zijn bijvoorbeeld een leuke manier om een speels accent toe te voegen. Dat zie je bij de kamer hieronder. De muursticker van het konijn zorgt voor een leuke twist.

kinderkamerBron: Thuisbijlisette via HomeDeco Binnenkijken

Cirkels

Ze duiken de laatste tijd overal op en in allerlei varianten: cirkels. Geschilderde cirkels, wandcirkels, behangcirkels, maar ook cirkelvormige accessoires. Omdat cirkels een speels karakter hebben zijn ze heel geschikt voor de kinderkamer. Wil je die saaie witte wanden een beetje ophalen? Dit kun je heel simpel doen met een gekleurde cirkel! Meerdere cirkels bij elkaar is ook leuk.

kinderkamerBron: Hoff_van_saar via HomeDeco Binnenkijken

Zitplek

Heb je een vrij ruime kinderkamer? Dan kun je een leuke zitplek creëren! Of dit nou een stoel, een zitzak, een poef of iets vergelijkbaars is; het leuke is dat je hiermee meteen een statement kan maken. De stoel hieronder is een echte eyecatcher die iets toevoegt aan de ruimte. Leg er een paar leuke kussentjes op et voilà.

kinderkamerBron: Decofavo via HomeDeco Binnenkijken

Verf

Verf is voor de echte creatievelingen. Je kunt er elke vorm die je maar wilt mee aanbrengen op de wanden of bijvoorbeeld optische effecten creëren. Bij de slaapkamer hieronder zie je hoeveel effect verf kan hebben op een ruimte. Door het kleurverschil op de wanden is een knus hoekje gecreëerd bij het bed.

kinderkamerBron: Marjoleinbouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

Speelgoed

Kleur toevoegen kan natuurlijk op verschillende manieren. Hierbij denk je al snel aan verf, behang of accessoires. Wat je hier ook voor kunt gebruiken is speelgoed! Hieronder zijn bijvoorbeeld kleuraccenten aangebracht door middel van kinderboeken. Je kunt overigens ook decoreren met kinderkleding. Kijk eens rond in de slaapkamer van je kind en wees creatief!

kinderkamerBron: machs via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Shoppen: de leukste behangcirkels voor de kinderkamer
-Tips om je huis kindvriendelijk te maken
-De leukste kinderkamerdecoratie

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...