Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Woonkamer

De leukste kunst voor aan de muur

geschreven door Maartje
De leukste kunst voor aan de muur

Zijn jouw muren kaal en wil je deze wat opfleuren? Dit hoeft niet altijd met een schilderij te zijn. In deze blog zal ik jullie wat tips geven wat je allemaal nog meer aan de muur kan hangen.

Posters
Tegenwoordig zie je dat er weer veel posters worden opgehangen. In leuke lijsten en in verschillende maten en kleuren. Soms ook in combinatie met meerdere posters, waarbij je een gallery wall creëert.

Spiegel
Een spiegel aan de muur is niet alleen handig om te kijken hoe je eruit ziet of als decoratie, maar hierdoor kan de ruimte ook groter ogen. Plaats de spiegel op een wand waar veel daglicht op valt, niet directe zonnestralen, dan wordt het licht ook nog eens beter verdeelt door de ruimte heen.

kunst aan de muur Bron: Homedit

vloerkleed rox naturel
no offer found
Prijs onbekend
Sierkussen YORTAN
no offer found
Prijs onbekend


Vloerkleed
Door een vloerkleed aan de muur te hangen heb je een echte eye-catcher in je huis. Buiten dat het een eye-catcher is straalt het ook warmte uit. Dus wil jij iets origineels aan de muur hebben? Hang dan een vloerkleed aan de muur.

Plantjes
Wil je graag nog meer groen in huis? Hang dan plantjes aan muur. Er zijn speciale rekjes of potjes waarmee je deze aan de muur kunt hangen. Hierdoor staat je vloer ook niet helemaal vol en heb je ruimte voor andere leuke decoratie op je kastjes.

kusnt aan de muur Bron: Aliahart


Manden
Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Rieten manden werden in de jaren 70 al veel aan de muur gehangen. Het geeft een boho stijl in huis. Hang een verzameling rieten manden aan de muur en het geeft een gezellige sfeer.

Macramé
Een macramé wandkleed aan de muur heeft misschien iets weg van het eerdere genoemde vloerkleed aan de muur. Je hebt ze in allerlei verschillende kleuren en maten.

kunst aan de muur Bron: Thehomestoriesnl

Pampas pluimen - 3 stuks
no offer found
Prijs onbekend

Fotolijst Vancouver goud 10x15cm
Prijs onbekend

Hoeden
Heb jij een verzameling hoeden in je kast? Hang dan de mooiste aan de muur. Ze blijven zo mooi en het staat ook nog eens leuk.

Bron hoofdfoto: Le chien a taches

 
 
Cadeautjes

32x de leukste cadeautjes voor onder de kerstboom onder de €30

geschreven door Rosa
32x de leukste cadeautjes voor onder de kerstboom onder de €30

Ben jij nog op zoek naar de leukste kerstcadeautjes? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben 32x de leukste cadeautjes voor onder de kerstboom geselecteerd ónder de €30! Op zoek naar nog meer cadeau-inspiratie? Klik dan hier.

meer...