Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

De leukste manieren om geometrie toe te passen in huis

De leukste manieren om geometrie toe te passen in huis

Geometrie in het interieur: hot! Op sierkussens, vloerkleden en allerlei andere accessoires worden tegenwoordig veel geometrische patroontjes gebruikt en ook wij, bij HomeDeco, zijn er weg van!

Wil jij deze geweldige trend ook in huis? Lees dan gauw verder want we hebben drie hele leuke manieren op een rij gezet. Het zijn ook nog eens manieren die je zélf kunt toepassen. Veel kijk- en leesplezier!

1. Do it yourself: gebruik tape!

Dit is een hele gemakkelijke en snelle manier om geometrie toe te passen in huis. Bedenk een figuur of patroon die je op de muur wilt plakken. Ga voor tape in een felle kleur om een echte statement te maken of houd het rustig met zwarte of grijze tape. Ook is het leuk om te spelen met verschillende diktes tape. De keuze is aan jou! Heb je even geen inspiratie? Kijk dan mee naar de volgende foto's en ga aan de slag!


Bron: Urban Outfitters

2. Geometrische lampen

Wat je ook kunt doen, is kiezen voor geometrische lampenkappen. Je ziet tegenwoordig veel lampenkappen gemaakt van metaaldraad. Hang bijvoorbeeld een aantal van deze lampjes op een rij in de keuken of boven de eettafel en je hebt een harstikke hip resultaat!


Bron: Ikea


Bron: de Interieur Collectie

3. Likje verf

Tenslotte een manier die je de laatste tijd steeds vaker ziet. Het vergt een beetje moed en geduld, maar ook dit kun je zelf toepassen op een muur in huis! Je hoeft het natuurlijk niet op elke muur toe te passen. Met één muur heb je al een geweldige statement gemaakt! De makkelijkste manier is om eerst met tape de vlakken op de muur te plakken. Ben je tevreden? Dan kun je gaan schilderen! Ga voor verschillende tinten van dezelfde kleur voor het mooiste resultaat. Durf jij het aan?


Bron: Tia Borgsmidt


Bron: Murawall


Bron: Inside closet

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...