De leukste manieren om lichtpeertjes aan je interieur toe te voegen

geschreven door rosa

De leukste manieren om lichtpeertjes aan je interieur toe te voegen

Je ziet het overal om je heen; de lichtpeertjes in het interieur. De lichtpeertjes zijn niet meer enkel functioneel, in tegendeel! Met een opvallend snoer, ze op een opvallende manier te presenteren of met het juiste peertje, speelt deze zelf de hoofdrol in plaats van een opvallende lamp. Het leuke aan deze verlichting is dat je er alle kanten mee op kunt.

1. Simply best

Dit is de simpelste en misschien wel de mooiste manier om deze trend toe te passen. Het hoeft allemaal niet zo opvallend en ingewikkeld worden gemaakt. Als je er toch iets bijzonders van wilt maken, kan je altijd kiezen voor een originele vorm.
Bron: Riccardo Haiat

2. Over een balk

Bevestig een houten of stalen balk aan het plafond. Drapeer hier de snoertjes van de peertjes omheen. Voor een extra speels effect hang je de peertjes op verschillende hoogtes.
Bron: Interiors by studio M

3. Koperen Frame

Door een open koperen frame over het peertje te plaatsen, behoudt het peertje zijn hoofdrol maar krijg je toch meer het idee van een 'echte' lamp. Je kunt voor meerdere kleine frames kiezen om boven de eettafel te bevestigen. Weer eens iets anders dan de standaard hanglamp ;)!
Bron: Apartment therapy

4. In een vaas

Door het peertje in een vaas te plaatsen, creëer je een grappig effect met het licht. Door het glas wordt het licht gebroken, vooral bij wat dikker glas of glas met reliëf ontstaat er een leuk effect.
Bron: Skonahem

 

Onze favorieten: