Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

De leukste sierkussens voor een bohemien interieur

geschreven door Tessa
De leukste sierkussens voor een bohemien interieur

Bohemien voor het leven
Bohemien is al jaren een van de meest populaire woonstijlen onder een groot aantal interieurliefhebbers. Niet zo gek, want de stijl is op een hoop verschillende manieren toe te passen in het huis. Hippe boho interieuritems heb je in oneindig veel soorten en maten. Kans dus dat er altijd wel wat voor jou en jouw interieur tussen zit!

Op ieder potje een dekseltje
Die oneindige hoeveelheid soorten en maten zijn dan ook precies wat de bohemien woonstijl zo steevast zo populair maakt. Zo kun je gaan voor een bohemien en wit interieur met witte, gebroken wit en crème artikelen. Of je kunt gaan voor een bohemien interieur met een stoer randje. Door te kiezen voor artikelen met grijs, bruin, donkerblauw en zwarte accenten. Combineren kun je ze met items met stoere materialen, zoals robuust hout. Of ga all the way en kies voor kleurrijke items. Zo geef je je interieur een heerlijke zomerse sfeer!

Wil jij ook graag een bohemien interieur, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Maak een vliegende start met deze toffe sierkussens!

Foto: Foraged Home

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...