Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Blog

De leukste sierkussens voor een bohemien interieur

De leukste sierkussens voor een bohemien interieur

Bohemien voor het leven
Bohemien is al jaren een van de meest populaire woonstijlen onder een groot aantal interieurliefhebbers. Niet zo gek, want de stijl is op een hoop verschillende manieren toe te passen in het huis. Hippe boho interieuritems heb je in oneindig veel soorten en maten. Kans dus dat er altijd wel wat voor jou en jouw interieur tussen zit!

Op ieder potje een dekseltje
Die oneindige hoeveelheid soorten en maten zijn dan ook precies wat de bohemien woonstijl zo steevast zo populair maakt. Zo kun je gaan voor een bohemien en wit interieur met witte, gebroken wit en crème artikelen. Of je kunt gaan voor een bohemien interieur met een stoer randje. Door te kiezen voor artikelen met grijs, bruin, donkerblauw en zwarte accenten. Combineren kun je ze met items met stoere materialen, zoals robuust hout. Of ga all the way en kies voor kleurrijke items. Zo geef je je interieur een heerlijke zomerse sfeer!

Wil jij ook graag een bohemien interieur, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Maak een vliegende start met deze toffe sierkussens!

Foto: Foraged Home


 
 

Meer posts