Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

4x de leukste spiegels

geschreven door elkedesmit
4x de leukste spiegels

Spiegels. Ik denk dat iedereen wel 1 of meer spiegels in huis heeft. Ze zijn handig, laten een ruimte groter lijken en zorgen voor meer licht. Maar hoe zorg je er nou voor dat een spiegel echt bij je interieur hoort? In dit artikel vindt je een aantal voorbeelden van hoe je spiegels perfect in je interieur kunt verwerken. Varieer en decoreer erop los!

Slaapkamer

Heb je niet zo'n grote slaapkamer maar wil je toch ruimte creëren? Ga voor één grote spiegel of meerdere kleinere spiegels op een lichte wand! Je zult zien dat de spiegels je slaapkamer een ruimtelijk gevoel geven.


Bron: Chupi

Donkere wand

Heb je een donkere wand? Spiegels met een metallic lijst zijn onwijs mooi tegen een donkere wand. Plaats ook wat andere decoratieve objecten in metallic kleuren in je ruimte zodat het één geheel wordt.


Bron: Studio McGee


Bron: Lonny

Hexagon stijl

Een hexagon is eigenlijk niet meer dan een regelmatige zeshoek. Maar wel een heel mooie zeshoek voor in je interieur! Ga een keer voor iets anders dan een ronde of vierkante spiegel, en verwerk een spiegel in de vorm van een hexagon in je interieur.


Bron: Decor Pad


Bron: Roomed

Spiegel met een twist

Door het zichtbare ophangsysteem hebben deze spiegels net dat beetje extra. Mooi in een industrieel interieur maar ook perfect voor in een modern interieur.


Bron: Room21

Bron: vtwonen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...