Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Dit zijn de mooiste kleurencombinaties voor de slaapkamer

geschreven door Tess
Dit zijn de mooiste kleurencombinaties voor de slaapkamer

Kleuren doen veel in een interieur: ze kunnen een ruimte groter of kleiner doen lijken, brengen sfeer én kleur kan zelfs jouw stemming bepalen. Goed nadenken over welke kleuren je toepast in welke ruimte is dus belangrijk. Vandaag doen we dat voor de slaapkamer.

Wanneer je kleur toepast in de slaapkamer hoeft het natuurlijk niet bij één en dezelfde kleur te blijven. Je kunt spelen met verschillende tinten in een kleurgroep of zelfs een kleurenpalet samenstellen. Moeite met kiezen? In deze blog laten we je 3 kleurencombinaties zien die heel geschikt zijn voor in een slaapkamer!

Blauw en terracotta

De kleur blauw is misschien wel de beste kleur om te gebruiken in de slaapkamer. Waarom? Deze tint brengt rust en het gevoel van ruimte en vrijheid. Je kunt in het palet kiezen voor verschillende blauwtinten. Maar omdat blauw een koele kleur is, is het ook een goed idee om een warme tint als terracotta toe te voegen. Creëer een contrast!

blauw-terracottaslaapkamer-blauw-terracottaBron: Sansdoute_interieur via HomeDeco Binnenkijken

Verschillende zandtinten

Niet alleen heel geschikt voor in de slaapkamer, maar ook nog eens supertrendy op dit moment! De verschillende aarde- en zandtinten geven een rustgevend gevoel en geven jouw slaapkamer in een mum van tijd stijlvolle uitstraling. Combineer lekker veel tinten met elkaar voor een spannend effect. Vul vervolgens de slaapkamer aan met materialen als linnen, zeegras, rotan en katoen en je bent good to go!

zandtinten-paletslaapkamer-zandtintenBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken

Lichte basis met pastelaccenten

Deze optie is lekker vrolijk en geeft echt een beetje dat voorjaarsgevoel. Wanneer je start met een lichte (witte) basis en deze aanvult met verschillende pasteltinten krijg je een lieflijke en speelse uitstraling. Perfect wanneer van je van kleur houdt, maar niet té bont wilt gaan. Dit kleurenpalet is kleurrijk, maar straalt toch heel veel rust uit!

wit-pasteltintenslaapkamer-wit-pasteltintenBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Kleurrijk beddengoed om de slaapkamer nog mooier te maken
- Bewezen: dit zijn de beste kleuren voor in de slaapkamer
- Een frisse lentebries door de slaapkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...