Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

De pannenkoekenplant is hot

geschreven door Rosa
De pannenkoekenplant is hot

In de jaren zeventig was de Pilea peperomioides, oftewel de Pannenkoekenplant ontzettend populair. Daarna verdween deze plant tijdelijk uit beeld. Totdat deze plant een paar jaar geleden op Pinterest een comeback maakte. Helaas was het lastig om aan de Pannenkoekenplant te komen omdat er een flink tekort aan was. Gelukkig is het nu minder moeilijk om de plant te bemachtigen, vandaar dat deze ook wel de cactus van 2016 wordt genoemd.


Bron: Valdemarsro

Alles uit de seventies maakt vroeg of laat een comeback, de Pannenkoekenplant is daar een perfect voorbeeld van. De ultieme retro plant. De ronde, dikke bladeren lijken wat op pannenkoekjes, vandaar de naam Pannenkoekenplant ;)! Om de Pannenkoekenplant helemaal in een seventies jasje te steken, is het leuk om ze in terracotta potten te bewaren.


Bron: Urban Jungle Blogger


Bron: Nin66


Bron: My Scandinavian home

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...