Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

De renovatie van een 100 jaar-oud huis

geschreven door Beau
De renovatie van een 100 jaar-oud huis

Het renoveren van een 100 jaar-oud huis, hoe gaaf is dat? Een metamorfose die naar onze mening zeer geslaagd is! Janik Delecki van het Australische architectenbureau Dalecki Design, heeft deze renovatie op zijn naam staan. Het huis is zowel aan de binnen- als de buitenkant een modern jasje gekregen. Kijk mee naar de foto's:

De buitenkant:

De eigenaren van dit huis wilden het huis getransformeerd naar hun droomhuis, prachtig modern maar ook een fijn huis om gezellig samen te leven als jong gezin.





De keuken/eethoek:

Van binnen is het interieur vooral licht, luchtig en verwelkomend. De nieuwe keuken heeft een prachtig, witte kastenwand waarbij het eiland super goed aansluit. De zwarte details van deze keuken maken hem direct een stuk spannender.



Naast de keuken zit de eetkamer. Het hoge plafond maakt de ruimte een stuk groter, maar ook elegant. Omdat deze ruimte vol zit met ramen, geeft het je het gevoel dat je buiten zit. Heerlijk toch?



De woonkamer:

Aan de andere kant van de keuken vindt zich de woonkamer plaats. De woonkamer heeft een aantal gerenoveerde details van het originele huis behouden, zoals het plafond en de open haard.



De slaapkamer:

De master bedroom is ook in bezit van een prachtig hoog plafond, waar een smal raam van boven naar beneden loopt.



Nu zul je denken: "daar komt toch bij lange na niet genoeg licht naar binnen om de gehele ruimte te verlichten?". Kijk dan mee naar de volgende foto. Aan de andere kant van de slaapkamer zijn weer een aantal grote ramen gebracht, wat het buiten-gevoel naar binnen brengt.



De badkamer(s):

De master-bathroom beschikt over grote grijze tegels die niet alleen de vloer, maar ook de muur bedekken. Een glazen wand tussen de douche en de wastafel zorgt voor ruimte in de badkamer, net zoals het raam in het plafond. Dit raam zorgt ervoor dat er natuurlijk licht in de kamer komt.



Ook is er nog een tweede badkamer te vinden in deze geweldige woning. In deze badkamer hebben ze nog een oude open haard behouden, die het design in deze badkamer tot zijn recht doet komen. De badkamer is bedekt met marmeren tegels, waardoor deze ruimte een elegante uitstraling heeft.



De tuin:

De tuin van het huis sluit perfect aan met de inrichting. De strakke, moderne lijnen doen het enorm goed. Om de sfeer er in te brengen, is er op de muur een heggetje geplaatst, en een staat er een ronde vuurkorf bij de zithoek ter compensatie.



Bron: Contemporist

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...