Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

De tafel stylen met zomerse kleurtjes

geschreven door Iris
De tafel stylen met zomerse kleurtjes

Geel, oranje, roze, blauw, violet: de zomer zit vol kleur! Als het kan zijn we elke minuut van de dag buiten en hebben we alle zomerse items weer tevoorschijn gehaald.

Om jouw tuindinertjes nog zomerser te maken, kun je de tafel stylen met zomerkleuren. Geef jouw (tuin)tafel die vrolijke, zomerse touch door de mooiste items en het meest zomerse servies toe te voegen.

gedekte-tuintafelBron: valentinaa via HomeDeco Binnenkijken

Sfeermakers

De eerste stap is bedenken welke kleuren je wilt gaan gebruiken. Je kunt kiezen voor een mooi naturel kleurenpalet of voor de meest zomerse kleurtjes, bijvoorbeeld de kleuren die de bloemen in je tuin hebben. Het is het mooiste om een lichte tint als basis te hebben en daarnaast met een accentkleur te werken. Begin met een mooi linnen tafelkleed als basis, en style het af met servetten, glazen en kleurrijk servies.

Tip: voeg zomerse bloemen toe aan de tafel, hierdoor wordt de tafel nog mooier en levendiger!

gedekte-kleurrijke-tafelBron: thestylebox

Natuurlijke materialen

Een mooie zomertafel style je met natuurlijke materialen zoals linnen, riet - of zeegras - en glas. Linnen is een fijne, natuurlijke stof voor de zomer en ideaal om te gebruiken bij het stylen van jouw zomertafel. Je kunt de tafel wat meer body geven door onderzetters of placemats van zeegras of riet toe te voegen. Glas werkt fijn en transparant op tafel en het staat chic - en waar drink je anders je wijntje uit ;-). Zorg wel voor samenhang tussen het glaswerk om het geheel rustig te houden. Met borden en schaaltjes van aardewerk in zachte kleuren, steel je de show!

gedekte-tuintafelBron: by_maaikejans via HomeDeco Binnenkijken

Verlichting

Het is waarschijnlijk niet het allereerste waar je aan denkt bij het dekken van jouw zomertafel: verlichting. Maar na een geslaagd tuindiner, blijf je waarschijnlijk natafelen en dan is een beetje verlichting wel zo fijn! Door jouw zomertafel te stylen met een tafelklem, kun je hier een leuk lichtsnoer of lantaarns aan hangen. Je kunt ook windlichten en mooie kaarsen neerzetten, waardoor je ook die knusse sfeer meteen te pakken hebt.

tuin-met-tuintafelBron: veravanderkooi via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Alles voor jouw tuindiner
- Zo laat je binnen & buiten in elkaar overlopen
- 10x waarom je een vloerkleed in je tuin wilt

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...