Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

De trendkleuren van dit moment: Poederroze & Bordeauxrood

geschreven door Mara
De trendkleuren van dit moment: Poederroze & Bordeauxrood

Vorige maand was HomeDeco's sales manager Ayla naar de grootste woonbeurs van Europa: de Maison beurs in Parijs. (We schreven er een verslag over, die kun je hier lezen!) Ayla was hier om leuke samenwerkingen op te zetten én om de nieuwste woontrends te ontdekken. Na het zien van een aantal stands was het al direct duidelijk: dít zijn de trendkleuren van aankomende herfst en winter:




Poederroze & bordeauxrood
Na een blik op de stands werd duidelijk dat bijna elk woonmerk producten in poederroze en/of bordeauxrood in de collectie heeft. Wij zijn fan: het zijn prachtige warme kleuren die je interieur een rijke sfeer geven.

De kleuren komen overal in terug: van een bordeauxrode muur tot aan een fluwelen poederroze bank. Ook vind je de kleuren terug in kussens, plaids, lampen en stoelen. Hoewel beide kleuren heel opvallend zijn, zijn ze makkelijk te combineren met andere kleuren: denk aan donkerblauw, grijs of bruin.

Hieronder vind je onze favoriete items in deze trendkleuren. Je kunt de items direct shoppen en zo je interieur in mum van tijd omtoveren tot een trendy, warm en rijk interieur!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...