Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Verlichting

Design van eigen bodem: It's About RoMi

geschreven door Julia
Design van eigen bodem: It's About RoMi

Ken je het merk It's About RoMi al? Zij verkopen hele toffe lampen. Misschien heb je de lampen weleens voorbij zien komen of zelfs iets gekocht van dit merk. Maar weet je ook wat het verhaal achter dit merk is? Wij vinden het de moeite waard om daar wat aandacht aan te besteden!

It's About RoMi is een Nederlands merk dat is opgericht in 1993. Zij zijn gevestigd aan het oudste kanaal van Amsterdam en halen hun inspiratie uit het stadsleven en uit de natuur. Ze blinken uit in hun simpele maar sterke designs gemaakt van pure materialen. Zij hebben twee lijnen: 'Good&Mojo' en 'City Lights'.

Bron: eijerkamp

Bron: alle-pilat

It's About RoMi hecht belang aan duurzaamheid. Dit zie je terug in hun verlichtingslijn 'Good&Mojo', waarbij voor 100% duurzame materialen gebruikt worden zoals houtspaanders, pulp van gerecycled papier, bamboe, eco-linnen en kurk. Hét bewijs dat duurzame artikelen mooi en stijlvol kunnen zijn.

Bron: it's about romi

Daarbij komt nog dat zij per verkochte lamp (van de 'Good&Mojo-lijn) 5% doneren aan de WakaWaka Foundation. Deze Nederlandse organisatie streeft ernaar dat iedereen de energie van de zon kan gebruiken. Zij doen dit met WakaWaka's, één van 's werelds meest efficiënte lampen op zonne-energie én een alternatief voor gevaarlijke kerosinelampen. De WakaWaka’s komen uiteraard terecht op plaatsen waar geen stroomvoorzieningen zijn zoals vluchtelingenkampen en rampgebieden.

Met deze lampen heb je niet alleen een hele mooie aanwinst voor je interieur, maar help je ook nog eens anderen en het milieu. Wij zijn fan!

Bronnen van foto's bovenaan:
Links: designwonen
Rechts: it's about romi

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...