Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Accessoires

Deze 3 planten zijn perfect voor de badkamer

geschreven door Rosa
Deze 3 planten zijn perfect voor de badkamer

Wij vinden het ontzettend leuk dat steeds meer mensen hun planten uit de woonkamer halen en ze vrolijk in de andere kamers in het huis plaatsen. Planten staan ontzettend leuk in de badkamer! Ze vormen een mooi contrast met de tegels en zijn natuurlijk uitstekende luchtzuiveraars. Deze 3 planten zijn perfect om in de badkamer te plaatsen, omdat zij van het vochtige klimaat van de badkamer houden.

Orchidee

Orchideeën staan niet bekend als de meest makkelijke planten, maar met de juiste verzorging is dit een fluitje van een cent. Sterker nog, als je de orchidee goed verzorgt kan 'ie wel een paar keer per jaar bloeien. Weinig mensen weten dit, maar de orchidee doet het hartstikke goed in de badkamer! De vrolijke bloem voegt meteen wat kleur toe. Let er wel op dat je de orchidee direct voor het raam zet, ze houden namelijk wel van flink wat zonlicht.

Alocasia Calidora

De Alocasia komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië. De Alocasia Calidora wordt ook wel de Olifantsoor genoemd. Dit komt door de grote groene bladeren met dikke stelen. Deze tropische plant is familie van de Aracea en heeft het hele jaar vochtige lucht en een warme plaats met veel licht nodig.

Varen

Net als de meeste varens heeft ook dit exemplaar veel water nodig. De grond moet altijd licht vochtig aanvoelen. Wat licht en standplaats betreft; de varen is gek op schaduw. Deze varen is dan ook geschikt voor de badkamer, zo lang de luchtvochtigheid maar hoog is.

Zie ook:

- 6 badkamerspiegels die net even anders zijn
- De mooiste badkamers met zwarte accenten

 
 
Koken & Tafelen

Shop the look: witte eetkamer met donkere meubels

geschreven door Mara
Shop the look: witte eetkamer met donkere meubels

Op onze HomeDeco Binnenkijken App worden dagelijks de mooiste interieurfoto's geplaatst van Nederlandse interieurliefhebbers. Zo plaatste Lotscreativity onlangs foto's van haar prachtige interieur - en wij waren direct verliefd!De basis van dit interieur is heel licht: witte m...

meer...