Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Deze 3 planten zijn perfect voor de badkamer

geschreven door Rosa
Deze 3 planten zijn perfect voor de badkamer

Wij vinden het ontzettend leuk dat steeds meer mensen hun planten uit de woonkamer halen en ze vrolijk in de andere kamers in het huis plaatsen. Planten staan ontzettend leuk in de badkamer! Ze vormen een mooi contrast met de tegels en zijn natuurlijk uitstekende luchtzuiveraars. Deze 3 planten zijn perfect om in de badkamer te plaatsen, omdat zij van het vochtige klimaat van de badkamer houden.

Orchidee

Orchideeën staan niet bekend als de meest makkelijke planten, maar met de juiste verzorging is dit een fluitje van een cent. Sterker nog, als je de orchidee goed verzorgt kan 'ie wel een paar keer per jaar bloeien. Weinig mensen weten dit, maar de orchidee doet het hartstikke goed in de badkamer! De vrolijke bloem voegt meteen wat kleur toe. Let er wel op dat je de orchidee direct voor het raam zet, ze houden namelijk wel van flink wat zonlicht.

Alocasia Calidora

De Alocasia komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië. De Alocasia Calidora wordt ook wel de Olifantsoor genoemd. Dit komt door de grote groene bladeren met dikke stelen. Deze tropische plant is familie van de Aracea en heeft het hele jaar vochtige lucht en een warme plaats met veel licht nodig.

Varen

Net als de meeste varens heeft ook dit exemplaar veel water nodig. De grond moet altijd licht vochtig aanvoelen. Wat licht en standplaats betreft; de varen is gek op schaduw. Deze varen is dan ook geschikt voor de badkamer, zo lang de luchtvochtigheid maar hoog is.

Zie ook:

- 6 badkamerspiegels die net even anders zijn
- De mooiste badkamers met zwarte accenten

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...