Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Koken & Tafelen

Deze droomkeuken wil je hebben

geschreven door Tessa
Deze droomkeuken wil je hebben

Met ons team zijn we continue online te vinden. Op zoek naar de nieuwste woontrends en mooiste interieurs om jou te inspireren. We zien talloze prachtige foto's voorbijkomen en soms botsen we dan ineens tegen een waardig pareltje aan. Zo ook vandaag, toen wij deze fantastische droomkeuken vonden. Kijk snel met ons mee om dit prachtexemplaar van dichtbij te bekijken!

keuken zwart en olijfgroen

De keuken bestaat uit de basiskleuren, olijfgroen, helderwit en zwart. Met name de zwarte tegels geven de keuken een unieke uitstraling. Door het zwart komen de details, zoals de houten planken op de wanden, nog beter naar voren.

keuken zwart en olijfgroen

Heb je die bronzen hanglampen gezien? Mooi hè! Met hun industriële look stelen ze de show. Denk jij er ook aan om een industriële hanglamp in huis op te hangen? Ga dan voor je aanschaf eerst na of het mooier staat om te kiezen voor twee of drie bij elkaar. Wanneer dit het geval is zal het een wereld van verschil maken.

keuken zwart en olijfgroen

Vanuit de woonkamer loop je zo de droomkeuken binnen, die qua kleuren precies bij de rest van het interieur past. De olijfgroene keukenkastjes gaan mooi samen met de houten vloer en leren stoelen in de zitruimte.

keuken zwart en olijfgroen

Het zwarte van de wandtegels is niet alleen terug te vinden op de muur. Ook aan de details is gedacht. Zie je die handvatten en waterkraan? Door ook deze niet te zijn vergeten is deze keuken plezier voor het oog.

keuken zwart en olijfgroen Bron: Melissa Mabey

Zie ook:
-De mooiste keukens met keukeneiland uit onze Binnenkijkers
-Hierdoor oogt jouw keuken altijd slordig
-Zo creëer je een eigen buitenkeuken (zonder te veel geld uit te geven)

 
 
Verlichting

Hebben: sfeervolle wandlampen waarbij je het snoer niet ziet

geschreven door Mara
Hebben: sfeervolle wandlampen waarbij je het snoer niet ziet

Onlangs plaatsten wij dit prachtige interieur van Binnenkijker Stylish_wonen op onze Instagram. We ontvingen toen ontzettend veel vragen over de sfeervolle wandlampen die aan haar muur hangen. Super mooie, minimalistische lampen die veel warmte en uitstraling geven aan het interieur!Daarom vind j...

meer...