Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Deze sierkussens passen bij jouw kleur bank

geschreven door Lynn
Deze sierkussens passen bij jouw kleur bank

Je hoekbank, fauteuil of slaapbank verdiend een mooi kussentje. Het zou zonde zijn als de sierkussens gaan vloeken met de zorgvuldig uitgekozen bank. Voor welke kleur kun je het beste gaan als je een cognac bank hebt? En wanneer de bank van velvet of teddy stof is kan dit ook weer invloed hebben op de kleuren. Geen stress! In deze blog vind jij de perfecte sierkussens die prachtig staan op je eigen bank. Shop ze direct zodat je er snel van kan gaan genieten.

Cognac bank

Voor een stoere look kies je bij een cognac bank voor groene en zwarte sierkussens, wissel deze af met een paar kussens van grove materialen. Ben je een echte romanticus? Ga dan voor frisse pastelkleuren zoals zalmroze, babyblauw of zonnig geel. De kleur geel is sowieso altijd een goed idee op een cognac kleurige bank. Dit geeft het gevoel alsof de zon ook in huis schijnt!

cognac-bank-met-gele-sierkussensBron: Deeekhoorn via HomeDeco Binnenkijken




 

cognac-bank-industrieelBron: Joy_k_o via HomeDeco Binnenkijken

Grijze bank

Op een grijs kleurige bank kun je eigenlijk alle kanten op. Kies voor een industriële stijl met zwart en okergeel. Ga voor felle kleuren met uitbundige prints of houdt het rustig met blauw in ton sur ton. Waan je in het Verre Oosten met aardetinten en een vleugje roze. Of maak het geheel lieflijk met pastelkleuren. De keuze is reuze!

grijze-bank-pastel-kussensBron: Stijlt via HomeDeco Binnenkijken




 

grijze-bank-blauw-kussenBron: Bijmargrietinhuis via HomeDeco Binnenkijken

Blauwe bank

Velvet kussens in de kleuren roze en rood geven de blauwe bank een warme look. In de lente kun je op deze bank gaan voor pastelgeel terwijl je deze in de winter vervangt voor okergeel. Wil je dat de blauwe bank alle aandacht trekt? Kies dan voor alleen maar witte sierkussens. Voor een chique maar frisse look kun je ook met andere blauwtinten en patronen spelen.

blauwe-bank-blauwe-tint-kussensBron: Bijmona via HomeDeco Binnenkijken




 

blauwe-bank-met-geel-kussensBron: Opnummer50 via HomeDeco Binnenkijken

Zwarte bank

Het Ying Yang zwart en wit effect geven een koele look aan de kamer. Voor een chique woonstijl kun je op een zwarte bank gebruik maken van metallic kussens. Wees mysterieus met bordeauxrood en donkergroen op de bank. Ben jij fan van de urban jungle woonstijl? Speel dan met frisse groentinten en kussens met een tropische print!

zwarte-bank-wit-kussenBron: Heerlijk_t_huis via HomeDeco Binnenkijken




 

zwarte-bank-groen-kussenBron: Interiorbydesiree via HomeDeco Binnenkijken

Felle kleuren

Wanneer je een felle kleur bank hebt staan zoals roze, rood of geel kan het lastig zijn om sierkussens te kiezen. Bedenk eerst voor jezelf of je rust of drukte wilt uitstralen. Wanneer we voor een kalme look gaan kun je het beste spelen met neutrale kleuren zoals wit en beige. Een voorliefde voor uitbundigheid? Ga dan juist voor felle contrasterende kleuren!

roze-bank-met-sierkussensBron: Thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken

Stoffen

Maak op een velvet bank gebruik van een mix van velvet sierkussens en andere materialen zoals katoen. Kleed de bank verder aan met een zachte plaid. Wanneer de bank van een teddy stof gemaakt is, gebruik dan weinig andere teddy stoffen. Speel juist met alle andere mooie materialen waaruit sierkussens worden gemaakt!

teddy-bank-woonkamerBron: Lynn_zweeris via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Sierkussens die mooi op een zwarte bank staan
- Deze sierkussens combineer je met een cognac kleurige bank
- Deze kussens passen op een grijze bank

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...