Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Baby & Kind

Deze woontrend in de babykamer gaan we héél veel zien in 2020

geschreven door Mara
Deze woontrend in de babykamer gaan we héél veel zien in 2020

De grootste woontrend die we dit jaar veel gaan zien in babykamers, is eigenlijk een beetje maatschappelijke trend. Dat is niet zo gek, we zien vaak dat maatschappelijke issues vertaald worden naar mode en interieur. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, we zien dat nu veel terugkomen in het interieur - met planten, natuurlijke materialen en droogbloemen.

De maatschappelijke trend die we dit jaar veel gaan zien in de babykamer, is genderneutraliteit. Een trend die wij heel erg aanmoedigen, want jongens kunnen écht wel roze dragen en meisjes zijn écht wel heel erg stoer.

Genderneutrale babykamers en kinderkamers dus, dát is de trend van 2020! En dat is ook heel praktisch, want je bent veel vrijer in je kleurkeuze en het kiezen van leuke accessoires. Hieronder hebben wij onze favoriete items geselecteerd om zelf ook zo'n genderneutrale babykamer te creëren. Kijk mee!

Sfeerfoto's: Milka1, Suzanne Bouhuijzen en Gooishuisje.


 
 
 
DIY

DIY: geverfde terracotta plantenpot

geschreven door Gaby
DIY: geverfde terracotta plantenpot

Heb jij thuis terracotta plantenpotten waar je eigenlijk een beetje op uitgekeken bent, of wil je je creativiteit kwijt in een nieuw project? Dan is deze DIY-trend misschien iets voor jou! Het leuke aan deze DIY is dat je de materialen waarschijnlijk al in huis hebt, je een bestaand product in e...

meer...