Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Baby & Kind

Deze woontrend in de babykamer gaan we héél veel zien in 2020

geschreven door Mara
Deze woontrend in de babykamer gaan we héél veel zien in 2020

De grootste woontrend die we dit jaar veel gaan zien in babykamers, is eigenlijk een beetje maatschappelijke trend. Dat is niet zo gek, we zien vaak dat maatschappelijke issues vertaald worden naar mode en interieur. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, we zien dat nu veel terugkomen in het interieur - met planten, natuurlijke materialen en droogbloemen.

De maatschappelijke trend die we dit jaar veel gaan zien in de babykamer, is genderneutraliteit. Een trend die wij heel erg aanmoedigen, want jongens kunnen écht wel roze dragen en meisjes zijn écht wel heel erg stoer.

Genderneutrale babykamers en kinderkamers dus, dát is de trend van 2020! En dat is ook heel praktisch, want je bent veel vrijer in je kleurkeuze en het kiezen van leuke accessoires. Hieronder hebben wij onze favoriete items geselecteerd om zelf ook zo'n genderneutrale babykamer te creëren. Kijk mee!

Sfeerfoto's: Milka1, Suzanne Bouhuijzen en Gooishuisje.


 
 
 
Shop the look

Shop de look: minimalistisch interieur met prachtige accessoires

geschreven door Charlotte
Shop de look: minimalistisch interieur met prachtige accessoires

Als je zoekt naar interieurinspiratie zie je overwegend interieurs met veel verschillende tinten voorbij komen. Daarom sprong dit interieur van Washplate er voor mij echt uit. Dit interieur straalt rust uit door de lichte tinten gecombineerd met wat donkerdere accessoires. Wil jij deze look in jo...

meer...