Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Baby & Kind

Deze woontrend in de babykamer gaan we héél veel zien in 2020

geschreven door Mara
Deze woontrend in de babykamer gaan we héél veel zien in 2020

De grootste woontrend die we dit jaar veel gaan zien in babykamers, is eigenlijk een beetje maatschappelijke trend. Dat is niet zo gek, we zien vaak dat maatschappelijke issues vertaald worden naar mode en interieur. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, we zien dat nu veel terugkomen in het interieur - met planten, natuurlijke materialen en droogbloemen.

De maatschappelijke trend die we dit jaar veel gaan zien in de babykamer, is genderneutraliteit. Een trend die wij heel erg aanmoedigen, want jongens kunnen écht wel roze dragen en meisjes zijn écht wel heel erg stoer.

Genderneutrale babykamers en kinderkamers dus, dát is de trend van 2020! En dat is ook heel praktisch, want je bent veel vrijer in je kleurkeuze en het kiezen van leuke accessoires. Hieronder hebben wij onze favoriete items geselecteerd om zelf ook zo'n genderneutrale babykamer te creëren. Kijk mee!

Sfeerfoto's: Milka1, Suzanne Bouhuijzen en Gooishuisje.

 
 
 
Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...