Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit heb je nodig om een knusse leeshoek te creëren

Dit heb je nodig om een knusse leeshoek te creëren

Misschien heb jij nog wel een verlaten hoekje in huis. Een hoekje waar je eigenlijk niet zo goed weet wat je er mee moet. Een knus leeshoekje is altijd een goed idee! Heerlijk om te relaxen tijdens de regenachtige dagen die we af en toe nog wel eens hebben (ook al is het zomer.. pff).

Hoe zorg je er nou voor dat het hoekje een knusse leeshoek wordt waar je graag gaat zitten? Lees gauw verder voor de 6 dingen die je nodig hebt en kijk vervolgens tussen onze favorieten om zelf zo'n fijn hoekje in huis te creëren!

1. Een fijne fauteuil

Het eerste waaraan je denkt en eigenlijk ook het belangrijkst: een fijne fauteuil die er niet alleen stylish uit ziet maar waarin je ook gewoon heerlijk een uurtje of twee kan vertoeven. Dit kan eigenlijk elke stoel zijn die je maar wilt. Als jij 'em maar lekker vindt zitten! Ga je voor stoer leer of voor een zachte stof?

fauteuilBron: Sodimac

2. Kussens en plaids

Om deze fauteuil nog aangenamer te maken, kunnen kussens en plaids natuurlijk niet ontbreken! Hierdoor wordt de leeshoek meteen een stuk knusser en zul je er ook vaker gaan zitten. Ga voor kussens in dezelfde kleurtint maar mix and match met verschillende structuren en kijk wat er gebeurt!


Bron: This is a woman's world

3. Goede verlichting

Onmisbaar voor als je 's avonds nog even wilt lezen! Daarnaast brengt verlichting ook veel sfeer en zal het hoekje nog knusser worden. Ga voor een staande lamp of voor een wat kleiner lampje op een bijzettafeltje.


Bron: Home of Negin

4. Een plekje voor je favoriete boeken

Een leeshoek is natuurlijk geen leeshoek zonder je favoriete boeken! Hiervoor zijn heel veel leuke oplossingen. Van een normale boekenkast tot eigen gemaakte wandplankjes. Vaak kan een open kast vol boeken al gauw rommelig ogen. Sorteer de boeken daarom op kleur van de kaft voor een rustiger resultaat!

5. Een fijn vloerkleed(je)

Lekker zacht aan de voeten en het ziet er ook nog eens gezellig uit. Ook dit is dus een must-have wanneer je een knus leeshoekje wilt creëren. Het hoeft helemaal geen groot vloerkleed te zijn. Juist een klein (rond) vloerkleedje of een schapenvachtje ziet er super leuk uit en maakt een heel groot verschil!


Bron: Alvhem

6. Een bijzettafeltje

Niet per see een must-have maar wel heel handig! Want hoe fijn is het om tijdens het lezen van een goed boek een lekkere kop thee bij de hand te hebben. Ook kun je dit tafeltje natuurlijk stylen met een leuk accessoire of een mooie bos bloemen.

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...