Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Dit item maakt ieder huis net iets warmer en stoerder

geschreven door Mara
Dit item maakt ieder huis net iets warmer en stoerder

Wil je je interieur wat knusser, maar tegelijkertijd ook wat stoerder maken? Een heel simpele manier om dat voor elkaar te krijgen, is door een (schapen)vachtje aan je interieur toe te voegen. Leg 'm op de grond of drapeer 'm op de bank: binnen no time heeft je huis een andere look.

Schapenvacht

All white interieur
Juist wanneer je een heel wit interieur hebt, kan een vachtje de uitkomst bieden. Ga voor een wit vachtje, zodat het mooi matcht met de rest van je meubels. Door de fluffy stof oogt je zithoek meteen veel warmer en knusser en wordt al dat wit een stuk minder kil.

Schapenvacht

Mix & Match
Wil je de stoere look nog iets meer uitbreiden, plaats er dan een bruin leren poef bij en ga voor meubels met metalen details. Door het fluffy kleed te combineren met stoerdere materialen als metaal en beton, krijg je een heel interessant en spannend effect.

Schapenvacht

Summerproof
Vachtjes alleen leuk in de winter? Echt niet! Doe zoals blogger Jet en drapeer een vachtje gewoon op de tuinstoel. Zo creëer je een bohemien look en lijkt het net alsof je op hippie eiland Ibiza zit.

Schapenvacht
Bron: The March Collective

Schapenvacht
Bron: Manon0903

Schapenvacht
Bron: The Blackbird

Schapenvacht
Bron: A Beautifull Mess

Schapenvacht

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...