Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Badkamer

Dit móeten we hebben deze zomer: verkoelend beddengoed

geschreven door Mara
Dit móeten we hebben deze zomer: verkoelend beddengoed

Wat hebben we heerlijke tropische temperaturen gehad de afgelopen weken! We willen niet klagen, maar die warme, broeierige nachten waren helaas wel iets minder leuk. Daarom werden we direct enthousiast toen we dit verkoelende beddengoed tegenkwamen. Nooit meer zweterige nachten, dat móeten we hebben!

Deze Nightlife-hoeslakens uit onze Brand Boutique Ambianzz zijn van het kwaliteitsmerk Pierre Cardin. Deze verkoelende hoeslakens zijn gemaakt van rich cotton (poly/katoen) en voelen zacht en soepel aan. Hierdoor zijn ze niet alleen heel verkoelend, maar geeft het ook een aangenaam gevoel op je huid. Ook is het hoeslaken ademend en vocht absorberend, waardoor je tijdens een hete nacht niet klam en zweterig wakker wordt. He he, da's fijn! De hoeslakens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, en zijn strijk- en krimpvrij.

Hieronder vind je de verkoelende hoeslakens. We zijn direct op zoek gegaan naar nog meer verkoelend beddengoed, dus ook die vind je hieronder in het overzicht. Weltrusten! ;-)

Wil je al ons bedtextiel zien? Klik dan snel hier!


 
 
 
Koken & Tafelen

Opruimtips: zo houd je je keuken op orde

Opruimtips: zo houd je je keuken op orde

De keuken is een plek die vaak meerdere keren per dag gebruikt wordt. ’s Ochtends snel een ontbijtje in elkaar flansen, lunch maken en ’s avonds het diner. Het is daarom belangrijk dat je in je keuken alles bij de hand hebt en overal goed bij kunt. Toch blijft het erg lastig om je keuken(kastjes)...

meer...