Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Badkamer

Dit móeten we hebben deze zomer: verkoelend beddengoed

geschreven door Mara
Dit móeten we hebben deze zomer: verkoelend beddengoed

Wat hebben we heerlijke tropische temperaturen gehad de afgelopen weken! We willen niet klagen, maar die warme, broeierige nachten waren helaas wel iets minder leuk. Daarom werden we direct enthousiast toen we dit verkoelende beddengoed tegenkwamen. Nooit meer zweterige nachten, dat móeten we hebben!

Deze Nightlife-hoeslakens uit onze Brand Boutique Ambianzz zijn van het kwaliteitsmerk Pierre Cardin. Deze verkoelende hoeslakens zijn gemaakt van rich cotton (poly/katoen) en voelen zacht en soepel aan. Hierdoor zijn ze niet alleen heel verkoelend, maar geeft het ook een aangenaam gevoel op je huid. Ook is het hoeslaken ademend en vocht absorberend, waardoor je tijdens een hete nacht niet klam en zweterig wakker wordt. He he, da's fijn! De hoeslakens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, en zijn strijk- en krimpvrij.

Hieronder vind je de verkoelende hoeslakens. We zijn direct op zoek gegaan naar nog meer verkoelend beddengoed, dus ook die vind je hieronder in het overzicht. Weltrusten! ;-)

Wil je al ons bedtextiel zien? Klik dan snel hier!

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...