Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Dit is waarom je nu nog stalen deuren in huis wilt

geschreven door Rosa
Dit is waarom je nu nog stalen deuren in huis wilt

Als je regelmatig op Pinterest en Instagram te vinden bent, dan kun je er niet meer omheen. De zwarte stalen deuren zijn hotter dan hot! Ze zijn stoer, laten veel licht door en super stylish! De tijdloze zwarte deuren geven je interieur net dat beetje extra.

Nog niet overtuigd? Kijk dan gauw naar de allermooiste interieurs met stalen deuren...

stalen deuren

Zoals op de foto's goed te zien is, behoud je zoveel mogelijk lichtinval met de stalen deuren. Doordat de deur voor het grootste gedeelte transparant is, kan het natuurlijke licht doorstralen naar bijvoorbeeld de hal. Of je stelt de deuren en panelen zelf samen en verdeelt zo verschillende ruimtes zonder licht te verliezen. Ideaal om bijvoorbeeld een kantoor aan huis te realiseren, de eetkamer te scheiden van de woonkamer of om een speelkamer voor de kinderen te maken zonder ze uit het oog te verliezen.

stalen deuren

Maar, zo'n stalen deur kost vaak een hoop geld. Skygate daarentegen, maakt stalen binnendeuren die een stuk betaalbaarder zijn, maar toch van hoge kwaliteit zijn. Hoe zij dit doen? Zij hebben in hun assortiment een aantal vaste, veelvoorkomende maten. Hierdoor zijn ze soms wel 50% goedkoper! En dat terwijl alle deuren met de hand zijn gemaakt én er alleen eersteklas staal wordt gebruikt.

stalen deuren

Het handige aan deze stalen deuren, is dat ze zowel naar binnen als naar buiten openen. Dit is super makkelijk bij het in- en uitlopen van verschillende ruimtes. Je hoeft de taatsdeuren ook niet te sluiten, hij valt vanzelf weer dicht. Wel zo makkelijk.

stalen deuren

Alle deuren zijn voorzien van 7 mm veiligheidsglas. Dit houdt eigenlijk in dat mocht er onverhoopt iets met het glas gebeuren, de kans op verwondingen heel klein is. Normaal glas heeft namelijk de neiging om in grote, scherpe delen te breken waar je je lelijk aan kan bezeren. Veiligheidsglas doet dit niet. Hierdoor zijn de stalen deuren ook nog eens een hele veilige optie in huis.

stalen deuren

stalen deuren

stalen deuren

stalen deuren

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...