Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Dit wandrek past in elke ruimte!

geschreven door Julia
Dit wandrek past in elke ruimte!

In de keuken, badkamer, home-office, slaapkamer, dit wandrek staat echt overal. Superleuk om te decoreren met accessoires en heel handig om je spullen op te zetten of aan te hangen.

Deze 'FENCY' wandrekken worden gemaakt door Tolhuijs, een duurzaam designbureau. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en met diverse bijpassende elementen: plankjes, haken en magneten. Je kunt kiezen voor een pakket waar al planken bijzitten of alles los bestellen. Je kunt hem helemaal inrichten zoals je zelf wilt!

Alle wandrekken worden gemaakt van 100% afvalmateriaal wat komt van grote fabrieken. Zij gooien dagelijks restmateriaal van hoge kwaliteit weg. Tolhuijs maakt er vervolgens hoogwaardige, duurzame designobjecten van. Ook werkt dit bedrijf samen met Nederlandse gevangenissen en sociale werkplaatsen, zo creëren zij werkgelegenheid voor deze mensen.

Bron: tolhuijs

Wat is er nou fijner dan een nieuwe aankoop doen waarbij je ook nog iets kan betekenen voor anderen en het milieu?

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...