Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Dit zijn de binnenkijkers met de leukste kerstdecoratie
Dit zijn de binnenkijkers met de leukste kerstdecoratie
geschreven door tess_doorenbos_

Dit zijn de binnenkijkers met de leukste kerstdecoratie


Wij geven je wat inspiratie door je de binnenkijkers met de leukste kerstversiering te laten zien! De meeste binnenkijkers hebben een Scandinavische kerststijl. Het is erg subtiel, maar toch heel gezellig en warm. Gelukkig maar, want zo hoort kerstversiering te zijn! Heb jij nog geen kerstversiering of überhaupt nog geen inspiratie? Laat je dan inspireren door deze binnenkijkers.

Zie ook:
-10x inspiratie voor een Scandinavische kerstsfeer
-DIY kerst in een klein huis
-Dit zijn de leukste alternatieve kerstbomen

 
 
 
 
Gebruiker Carmen29 heeft een unieke manier van kerstversiering stylen! Zij heeft de versiering heel subtiel gehouden, waardoor het erg stijlvol en rustig oogt. Maar aan de andere kant is de versiering toch ook nog speels en gezellig. De kleur die steeds terugkomt in de versiering is goud, dus toch nog een beetje bling, maar wel op een stijlvolle manier!
 
 
 
 
Deze kerstboom van gebruiker Manieke met zwarte versiering is super cool! Hij geeft een hele stoere uitstraling door de matzwarte kerstversiering. Deze kerstboom geeft tegelijkertijd ook een chique uitstraling, doordat er maar één kleur wordt gebruikt. Supergaaf gedaan en je ziet het niet vaak, heel origineel dus!
 
 
 
 
Gebruiker Joyceselina brengt wat humor in haar kerstversiering met behulp van een tekst op een letterbord. Ook heel subtiel, maar wel superleuk dus! Een kerst-slogan op je letterbord. Zo gedaan en het kost je niks! Lekker makkelijk ;).
 
 
 
 
Ook heeft gebruiker Thathomepage de kerstversiering heel minimaal gehouden. Een mooie kerstster aan de muur met wat eucalyptus en twee kerstballen. Verder staan er nog twee kleine kerstboompjes en een foto. Eucalyptustakken zijn elk jaar weer een hit met kerst! Deze kerstversiering is heel subtiel en niet te schreeuwerig, supermooi!
+2 Producten  
 
 
 
Gebruiker Wonenbydjo heeft hele stijlvolle en rustige kerstversiering. Met een paar kaarsen en wat dennen en eucalyptus kom je al heel ver! De kaarsen zijn heel gaaf gestyled doordat ze in een fles met water zitten met dennentakken.