Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Kerst

Dit zijn de kersttrends om dit jaar te proberen

geschreven door Rosa
Dit zijn de kersttrends om dit jaar te proberen

De periode rond kerst is altijd een soort magische tijd. De twinkelende lichtjes overal, de geur van dennentakken, met een beetje mazzel de dwarrelende sneeuw en natuurlijk de cheesy kersthits. Heerlijk!
Ieder jaar zijn er weer een aantal trends die we tegenkomen, op het gebied van kerstversiering. Ben jij ook zo benieuwd welke dat dit jaar zijn?

kerst Bron: elle se

Een warm welkom

Hang een mooie krans aan de voordeur, wat feestversiering in de hal en plaats mooie lichtjes in de tuin. Toch hoef je niet helemaal over de top te gaan. Soms is júist het simpele heel effectief. Een simpele krans met wat kersttakken aan de deur doet soms al wonderen.

kerstdecoratie Bron: elle se

Kousen op originele plaatsen

Je bent ongetwijfeld met de oude traditie om de kousen aan de schouw op te hangen. Heb je geen schouw of open haard? Dat betekent natuurlijk niet dat je deze hele traditie moet vergeten! Wees daarom creatief in het ophangen van de kousen. Denk aan het wandtafeltje in de hal, aan de trap of aan een deurknop.

kerstkousen Bron: Vibeke Design

Simpel gestylede eettafel

Vaak is de eettafel heel mooi versierd op het moment dat je een kerstdiner geeft. Helaas is dit vaak maar één avond. Hartstikke zonde vinden wij! Daarom raden wij aan om je eettafel ook te stylen. Maar, op een simpele & classy manier. Denk aan bijvoorbeeld een slinger van kerstgroen over de gehele lengte van de eettafel of mooie lantaarns met kerstversiering en mooie kaarsen.

kerst-styling-trends Bron: A daily something

Minimalistische kerst

Je hóeft niet helemaal over de top te gaan tijdens de kerstperiode. Soms zijn juist de minimalistische elementen super mooi! Denk aan een Kleine kerstboom met enkel lichtjes, een mooie kerstkrans of juist alleen een schaal met mooie ornamenten. Ben je op zoek naar wat inspiratie voor een minimalistische kerst? Hier zie je 10x de mooiste kerstbomen in minimalistische stijl.

minimalistische-kerstdecoratie Bron: Apartementdecor

Over de top kerst

Van een minimalistische kerst, tot een kerst juist over de top! Denk aan gouden ornamenten in gekke vormpjes, gekleurde kerstballen en kerstballen in de gekste vormen! In deze trend mag veel glitter ook niet ontbreken. Je mag je kitcherige kant deze kerst dan ook zonder schaamte naar voren laten komen.

kerst Bron: good house keeping

Zie ook:
-10x inspiratie voor een Scandinavische kerstsfeer
-26x stylisch kerstdecoratie
-Dit zijn de leukste alternatieve kerstbomen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...