Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Dit zijn de trends voor het komende najaar

geschreven door Rosa
Dit zijn de trends voor het komende najaar

Stiekem geniet ik wel van het wisselen van de seizoenen. Het is immers een fijn excuus om je interieur warmer en knusser te maken in het najaar. De sierkussens en plaids mogen weer volop aanwezig zijn en de kandelaars, waxinelichthouders en kaarsjes komen weer tevoorschijn. Heerlijk!

Zoals bij iedere wisseling van het seizoen, komen er nieuwe trends naar voren. Ik bespreek ze voor dit najaar met je. Wij zijn bij het Nederlandse merk BePureHome langs geweest om de nieuwe collectie te bekijken en direct de nieuwste trends te spotten. Spoiler alert: dit wil je!

Bouclé
Kans dat er geen belletje gaat rinkelen als je dit leest. Bouclé is een stoere en nieuwe stof. De stof is een beetje vergelijkbaar met het razendpopulaire teddy, maar dan in een stoer jasje. Doordat de stof net even stoerder en grover is, is 'ie ook tijdloos en ben je er niet zo snel op uitgekeken. Door het hoge 'knuffelgehalte' van de stof, is deze ideaal voor de regenachtige herfstdagen. Fijn loungen in de bouclé fauteuil met een kopje thee, op de bank voor de televisie of juist met de voetjes omhoog op de Statement hocker. Ook als je denkt dat deze stof alleen in de winter leuk is, dan heb je het mis! Je kunt 'm namelijk ook goed combineren met frisse kleuren voor het voorjaar.

bouclé

Ton sur ton
Dit najaar gaan we all the way met prints en kleuren, of we houden het juist rustig! De trend is dan ook om je interieur ton sur ton in te richten. Dit betekent toon op toon. Dus je kiest één kleur en pakt hier verschillende tinten van. Het is wel belangrijk dat je dan een mooie mix van (rijke) materialen maakt. Anders kan het wel erg saai overkomen. Deze trend is ook perfect voor iedereen die wel iets anders wilt, maar niet zo goed durft. Je kunt 'm namelijk met rustige of juist opvallende kleuren maken.

Ton-sur-ton-styling

Ton-sur-ton-styling

De rijke kleur Chestnut
Wauw! Bij deze warme en rijke kleur waan je je toch direct in een zonnig herfstbos met de roodgekleurde bladeren op de grond? I love it! De kleur Chestnut is nieuw in de collectie van BePureHome. Het fijne is ook, dat je deze in de herfst en winter warm en knus kunt stylen, maar je in het voorjaar losgaat met pastel en deze warme kleur opeens ook prima op de warme dagen van het jaar kan.

Prints & kleuren combineren
Zoals ik eerder vertelde, kunnen we dit najaar twee kanten opgaan. Het kalme, rustige interieur, of we gaan all the way! Bij deze trend kan het niet gek genoeg en kun je losgaan met prints en kleuren. Vind je het lastig om te bepalen hóe je verschillende prints en kleuren met elkaar combineert? Ik help je een handje.
Op onderstaande foto heeft onze styliste Cheryl Zomerdijk verschillende kleuren en prints met elkaar gecombineerd. Toch oogt het geheel rustig. Dit komt doordat Cheryl goed heeft gekeken naar welke kleuren er precies in de print zitten. Ook is er een overeenkomst tussen de prints: zowel het sierkussen op de fauteuil, als de stof van onder andere de fauteuil, hebben een bloemenprint. Hoewel het twee totaal verschillende prints zijn, is er toch een soort thema aan gehangen. Extra tip van Cheryl: "Als je prints combineert, zorg er dan voor dat de kleur, print of woonstijl overeenkomt."

prints combineren

kleuren combineren

Mysterieus Onyx
Naast de trendkleur Chestnut, is ook Onyx de kleur van dit seizoen. Deze warme, diepdonkergroene tint geeft iedere ruimte een boost! Combineer 'm met lichte, opvallende kleuren voor een frisse look of houd het mysterieus en warm door 'm juist met donkere kleuren te stylen.

Gekleurd glaswerk
De tijd van de simpele transparante vazen is zo langzamerhand wel voorbij. De gekleurde vazen en het gekleurde glaswerk maken namelijk hun comeback. Tip van onze stylist Cheryl: combineer verschillende kleuren met elkaar voor een speels effect.

gekleurd glaswerk

Wist je dat veel producten van BePureHome gewoon in Nederland worden geproduceerd? Naast het grote Experience Center in Zwaag waar producten van BePureHome te zien zijn, hebben zij ook hun eigen fabriek én magazijn in Nederland!

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...