Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
DIY

DIY: 3 manieren om zelf een slinger te maken

geschreven door Tess
DIY: 3 manieren om zelf een slinger te maken

Een tuinfeestje, house-warming of gewoon een verjaardagsfeest... Slingers mogen natuurlijk niet ontbreken. De plastic vlaggetjes in rood, geel en blauw kennen we nu inmiddels wel en is niet heel origineel meer. Hoe leuk is het om zélf een unieke slinger te maken! Nooit meer gedoe over dat de slinger te kort is. Je maakt hem zolang als dat je zelf wilt. Kijk mee naar deze drie leuke en makkelijke manieren om zelf een slinger te maken en ga aan de slag!

1. Linnen lapjes

Het is oh zo simpel maar het ziet er geweldig uit! Neem gewoon een lang stuk touw en wat oude linnen lapjes en knoop deze vast aan het touw. Je krijgt geheid complimentjes. Leuk voor bijvoorbeeld een tuinfeestje! Tip: wissel af met verschillende stoffen. Denk bijvoorbeeld aan linnen, jute en kant!

=3 manieren om zelf een slinger te maken
Bron: Etsy

2. Slinger van rietjes

Als je dan toch rietjes moet inslaan voor het feestje, koop er dan meteen een paar extra! Want van rietjes kun je ook een hele leuke slinger maken. Kies bijvoorbeeld rietjes van karton met een leuk printje. Rijg het touw erdoorheen, knoop ze vast en je bent klaar! Knip de rietjes doormidden voor een kleinere variant.

=3 manieren om zelf een slinger te maken
Bron: Martha Stewart

3. Botanische slinger

Deze DIY is heel gemakkelijk en creëert een dromerig sfeertje. Ga naar buiten en zoek wat mooie bladeren en takjes uit. Het liefst van verschillende formaten. Bevestig ze stuk voor stuk aan het touw met behulp van knijpers en je hebt een originele botanische slinger!

=3 manieren om zelf een slinger te maken
Bron: Weddbook

Is het feestje voorbij? Geen reden om de slingers weg te halen. Laat ze lekker hangen als decoratie!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...