Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

DIY: bijzondere schilderijen

geschreven door Rosa
DIY: bijzondere schilderijen

Het kan soms een lastige klus zijn om de perfecte muurdecoratie te vinden om de kale wand op te leuken. Een zoektocht kan soms weken, maanden of zelfs jaren duren. Gelukkig is daar nu de perfecte oplossing voor gevonden. Op Pinterest zie je deze trend dan ook steeds vaker voorbijkomen; verf de helft van een schilderij in een aparte kleur om zo een uniek en bijzonder schilderij te creëren.

Zo pak je het aan:

Plak met schilderstape het schilderij af zodat je een mooie strakke lijn krijgt. Verf vervolgens de onderkant van het schilderij in een opvallende kleur. Succes gegarandeerd!
Je hoeft nu geen honderden euro's te spenderen voor de perfecte muurdecoratie, je kunt zelfs een schilderij voor een paar euro bij de kringloopwinkel scoren ;)!


Bron: Refinery 29
Bron: Brit
Bron: My domaine

 
 
Koken & Tafelen

Dit zijn de mooiste donkere keukens uit onze Binnenkijkers

geschreven door Mara
Dit zijn de mooiste donkere keukens uit onze Binnenkijkers

Hier op de redactie zijn we dol op zwart en andere donkere kleuren. Het gebruik van donkere tinten zorgt voor een stijlvolle, warme en tikkeltje mysterieuze look in je interieur. Vooral in combinatie met hout en metallics komen donkere kleuren prachtig tot hun recht!In dit art...

meer...