Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
DIY

DIY: bijzondere schilderijen

geschreven door Rosa
DIY: bijzondere schilderijen

Het kan soms een lastige klus zijn om de perfecte muurdecoratie te vinden om de kale wand op te leuken. Een zoektocht kan soms weken, maanden of zelfs jaren duren. Gelukkig is daar nu de perfecte oplossing voor gevonden. Op Pinterest zie je deze trend dan ook steeds vaker voorbijkomen; verf de helft van een schilderij in een aparte kleur om zo een uniek en bijzonder schilderij te creëren.

Zo pak je het aan:

Plak met schilderstape het schilderij af zodat je een mooie strakke lijn krijgt. Verf vervolgens de onderkant van het schilderij in een opvallende kleur. Succes gegarandeerd!
Je hoeft nu geen honderden euro's te spenderen voor de perfecte muurdecoratie, je kunt zelfs een schilderij voor een paar euro bij de kringloopwinkel scoren ;)!


Bron: Refinery 29
Bron: Brit
Bron: My domaine

 
 
Binnenkijken

Binnenkijken bij Nikya

geschreven door Charlotte
Binnenkijken bij Nikya

Vandaag zet ik het interieur van Binnenkijker Nikyaliezen in het zonnetje. Dit interieur straalt ontzettend veel rust en warmte uit, vooral door de lichte en neutrale kleuren die Nikya gebruikt. Haar huis is een typisch voorbeeld van 'less is more' en is ook hét bewijs dat neutraal witte muren h...

meer...