Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

DIY: Desk organizer

geschreven door Beau
DIY: Desk organizer

Het is tijd voor een leuke DIY, een desk organizer! De perfecte manier om jouw bureau op orde te stellen, zonder dat het er kaal of saai uitziet. Wil jij dit nou ook maken? Volg dan de stappen hieronder en creëer je eigen desk organizer!

DIY betonlampje

DIY betonlampje

Benodigheden:

-Multiplex
-Rolmaat
-Figuurzaag
-Potlood
-Stevige lijm
-Krijtbord-verf
-Markeringstape

Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe je je desk organizer eruit laat zien. Zoals op het voorbeeld te zien is kun je kiezen voor een aantal plankjes om wat op te zetten, haakjes voor rolletjes tape, een bakje voor bijvoorbeeld papieren en een stukje krijtbord om notities op te maken. Kijk voor inspiratie verder naar de foto's die hieronder volgen!

DIY betonlampje

DIY betonlampje

DIY betonlampje

Bron: Poppytalk

Ben jij zelf nou niet zo creatief of heb je geen zin of tijd om zelf een desk organizer te maken? No worries, hieronder vind je andere leuke alternatieven.

 
 
Koken & Tafelen

24 musthaves om de eettafel te stylen voor een dinerfeestje

geschreven door Mara
24 musthaves om de eettafel te stylen voor een dinerfeestje

Het is december en dus is de kans groot dat er gezellige diners op de planning staan! Naast dat je je innerlijke keukenprinses naar boven haalt, is het natuurlijk ook leuk als je innerlijke interieur-queen aan de slag mag. Daarom selecteer ik in dit artikel allerlei mooie musthaves die jouw eetta...

meer...