Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

DIY: Desk organizer

geschreven door Beau
DIY: Desk organizer

Het is tijd voor een leuke DIY, een desk organizer! De perfecte manier om jouw bureau op orde te stellen, zonder dat het er kaal of saai uitziet. Wil jij dit nou ook maken? Volg dan de stappen hieronder en creëer je eigen desk organizer!

DIY betonlampje

DIY betonlampje

Benodigheden:

-Multiplex
-Rolmaat
-Figuurzaag
-Potlood
-Stevige lijm
-Krijtbord-verf
-Markeringstape

Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe je je desk organizer eruit laat zien. Zoals op het voorbeeld te zien is kun je kiezen voor een aantal plankjes om wat op te zetten, haakjes voor rolletjes tape, een bakje voor bijvoorbeeld papieren en een stukje krijtbord om notities op te maken. Kijk voor inspiratie verder naar de foto's die hieronder volgen!

DIY betonlampje

DIY betonlampje

DIY betonlampje

Bron: Poppytalk

Ben jij zelf nou niet zo creatief of heb je geen zin of tijd om zelf een desk organizer te maken? No worries, hieronder vind je andere leuke alternatieven.

 
 
Inspiratie

5 opberg-ideeën voor de hal

geschreven door Julia
5 opberg-ideeën voor de hal

De hal is de eerste ruimte in huis die je ziet als je binnenkomt. Zowel voor jezelf als voor visite is het fijn als deze ruimte aangenaam is. Dat hangt natuurlijk af van de inrichting, maar ook van hoe opgeruimd het oogt. Kun je nog wel wat ideeën gebruiken om de spullen in je hal op te bergen? I...

meer...