Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY marmeren tafel

geschreven door beau_

DIY marmeren tafel

Het marmer-patroon, hoe leuk is die!? Marmeren tafels zijn momenteel een echte musthave, maar wist je ook dat je hem zelf kunt maken? Na het lezen van de uitleg met de bijbehorende foto's, weet jij binnenkort een eigen marmeren tafel te maken!Benodigdheden

- (Natuurlijk) een tafel
- Plakfolie met het marmer-patroon
- Een rolmaat
- Een waterpas
- Een schaar
- Een pen
- Glassex

  1. Zorg dat het tafeltje goed schoon is door deze met Glassex in te spuiten en vervolgens goed af te drogen. Wanneer het tafeltje helemaal droog en vetvrij is kun je verder gaan, anders hecht de decoratierol niet.


  2. Vervolgens knip je de decoratierol op maat door de precieze afmetingen van het tafeltje uit te meten op de rol. Hiervoor maak je gebruik van het meetlint en de pen. Eerst knip je het tafelblad, en vervolgens de zijkanten van het tafelblad uit.


  3. Beplak het tafelblad door het plastic laagje er voorzichtig af te halen. Je kunt eventueel gebruik maken van een theedoek om het blad glad te krijgen, hierdoor voorkom je luchtbellen. Wanneer er wel luchtbellen onder het folie zitten, prik je een klein gaatje en druk je de lucht eruit.


  4. Herhaal stap 3 voor de zijkanten van het tafelblad en voilà je marmeren bijzettafel is klaar!

Hoe leuk is het eindresultaat? Deel jouw creatie met ons via HomeDeco Binnenkijken!

Bron: FollowFashion

 

Onze favorieten:

 
 
9 veelvoorkomende interieurfouten en hoe je deze kunt vermijden
9 veelvoorkomende interieurfouten en hoe je deze kunt vermijden
geschreven door rosa

9 veelvoorkomende interieurfouten en hoe je deze kunt vermijden

Ah oh, interieurfouten... Wij begrijpen heel goed dat een huis inrichten af en toe een ontzettend lastige klus kan zijn. Hoe pak je het precies aan om van een lege ruimte een thuis te maken? Of misschien is je huis compleet ingericht maar klopt er voor je gevoel toch iets niet...

meer...