Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

DIY: schattige botanical schaaltjes

geschreven door Rosa
DIY: schattige botanical schaaltjes

Yay! We hebben weer een te gekke DIY gevonden. Deze kun je dit weekend maken zodat 'ie zondagavond al in je badkamer, slaapkamer of hal staat, klaar voor gebruik. Wij vinden deze vooral super handig om sieraden, sleutels of kleine kantoorartikelen in te bewaren.



Dit heb je nodig:

Kleine schaal om als mal te gebruiken • Verfkwasten • Klei • Verf (bosgroen en wit) • Potlood

Zo maak je ze:

Maak van de klei een bal en plaats deze in je schaal. Als je meerdere schaaltjes maakt, maak je verschillende ballen klei van dezelfde grootte.

Druk de klei stevig aan in de schaal. Zorg dat de klei ongeveer een halve centimeter dik blijft.

Verwijder de klei voorzichtig uit de schaal en geef 'm de gewenste vorm. Laat de klei nu drogen of bak 'm af in de oven. Volg hiervoor de instructies op het pakje van de klei.

Als de klei droog en afgekoeld is begin je met verven. Verf de bakjes eerst wit. Gebruik twee lagen zodat de verf goed dekt.

Als de witte verf gedroogd is kun je de bladeren met potlood tekenen. Als je blij bent met het resultaat verf je de bladeren over met groene verf.

Als je wilt kun je de buitenkant van de bakjes nu voorzien van gouden verf of het buitenste randje van de bladeren goud schilderen. Et voilà, je prachtige botanische schaaltjes zijn klaar voor gebruik!




Bron: Lia Griffith


Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...