Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Slaapkamer

DIY: schattige botanical schaaltjes

geschreven door Rosa
DIY: schattige botanical schaaltjes

Yay! We hebben weer een te gekke DIY gevonden. Deze kun je dit weekend maken zodat 'ie zondagavond al in je badkamer, slaapkamer of hal staat, klaar voor gebruik. Wij vinden deze vooral super handig om sieraden, sleutels of kleine kantoorartikelen in te bewaren.Dit heb je nodig:

Kleine schaal om als mal te gebruiken • Verfkwasten • Klei • Verf (bosgroen en wit) • Potlood

Zo maak je ze:

Maak van de klei een bal en plaats deze in je schaal. Als je meerdere schaaltjes maakt, maak je verschillende ballen klei van dezelfde grootte.

Druk de klei stevig aan in de schaal. Zorg dat de klei ongeveer een halve centimeter dik blijft.

Verwijder de klei voorzichtig uit de schaal en geef 'm de gewenste vorm. Laat de klei nu drogen of bak 'm af in de oven. Volg hiervoor de instructies op het pakje van de klei.

Als de klei droog en afgekoeld is begin je met verven. Verf de bakjes eerst wit. Gebruik twee lagen zodat de verf goed dekt.

Als de witte verf gedroogd is kun je de bladeren met potlood tekenen. Als je blij bent met het resultaat verf je de bladeren over met groene verf.

Als je wilt kun je de buitenkant van de bakjes nu voorzien van gouden verf of het buitenste randje van de bladeren goud schilderen. Et voilà, je prachtige botanische schaaltjes zijn klaar voor gebruik!
Bron: Lia Griffith


 
 
Kerst

De leukste kerstdecoratie voor de Bohémien woonstijl

geschreven door Rosa
De leukste kerstdecoratie voor de Bohémien woonstijl

Met Kerstmis mogen we flink uitpakken met decoratie. Goud, glitter, het kan niet gek genoeg. Op de redactie zijn wij dol op het Bohémien interieur. De kleurtjes, de vormen... We love it! Het kleurenpalet van een Bohémien interieur bestaat voornamelijk uit aardse, rijke kleuren met metallic accent...

meer...