Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
DIY

DIY: 5 stylish tijdschriften- en boekenhouders die je zelf kunt maken

geschreven door Mara
DIY: 5 stylish tijdschriften- en boekenhouders die je zelf kunt maken

Met onze liefde voor interieur kan het bijna niet anders dan dat we stapels woontijdschriften hebben liggen! Na flink wat jaren gooi je er veel weg, maar de mooiste bewaar je. Zonde om weg te gooien! Één nadeel: waar laat je ze?!

In dit artikel verzamel ik daarom vijf leuke, stylish en originele oplossingen die je (gemakkelijk) zelf kunt maken. Kijk mee!



DIY 1: X-vormige tijdschriftenhouder
Deze DIY is perfect voor liefhebbers van een clean en minimalistisch interieur! Om dit na te maken, heb je twee identieke rechthoekige planken nodig, een meetlint, een houtzaag en een potlood. That's it! In het midden van beide planken haal je een 'plakje' weg, zodat je de planken vervolgens in elkaar kunt schuiven. Zó makkelijk!

Wil je de uitgebreide uitleg zien? Klik hier!


DIY 2: Wandrek
Het lijkt net alsof dit wandrek zo uit de winkel komt, het zit perfect in elkaar! Toch kun je dit gewoon helemaal zelf maken. Hiervoor heb je nodig: houten latjes in verschillende maten, een hamer, spijkers, houtlijm en houtpasta. De latjes timmer en lijm je allemaal aan elkaar vast en klaar ben je.

Wil je de uitgebreide uitleg zien? Klik hier!


DIY 3: Tijdschriftencassette op z'n kant
Hoe schattig en vrolijk is deze tijdschriftenhouder? Uitleg is hierbij eigenlijk niet nodig: zoek een tijdschriftencassette in een zoete kleur, leg 'm op z'n kant en monteer het op de muur vast. Simpel, makkelijk en leuk!

Bron: Trinkio


DIY 4: Koperen houder met doek
Koper + Scandinavisch print = hartstikke stylish. Je hebt voor deze DIY verschillende koperen pijpjes en hoekjes nodig, net als tape en een mooie stof. De koperen buisjes zit je met behulp van de hoekjes in elkaar, de buitenkanten van de stof vouw je een stukje naar binnen en naai je vast (zodat er een tunneltje ontstaat aan beide zijkanten) en daar doe je vervolgens de pijpjes doorheen.

Wil je de uitgebreide uitleg zien? Klik hier!


DIY 5: Houder van leren bandjes
Met deze DIY heb je niet alleen een opbergplek voor je mooiste tijdschriften, je hebt ook direct een stylish wanddecoratie aan je muur! Maak met een gaatjesmaker aan beiden uieindes van de leren bandjes een gaatje. Sla de bandjes dubbel, steek een spijker door de gaatjes heen en bevestig het vervolgens aan de muur. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de mooiste covers uitzoeken.

Wil je de uitgebreide uitleg zien? Klik hier!

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...