Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Kerst

DIY: zwart, wit en gouden kerstballen

geschreven door Rosa
DIY: zwart, wit en gouden kerstballen

It's the most wonderful time of the year! Kerstmis komt er weer aan. Het straatbeeld wordt langzamerhand weer sprookjesachtig met alle lichtjes en versieringen, de huizen worden weer knusser met kaarsjes en kerstversiering en de kerstbomen worden weer prachtig opgetuigd!
Wij hebben een super leuke DIY voor je gevonden, waarbij jij de mooiste kerstballen helemaal zelf kunt maken!

Dit heb je nodig:

Zoveel kale glazen kerstballen als je zelf wilt
Een spuitbus gouden verf
Een gouden fineliner
Een zak nep-sneeuw
Een rol smal zwart lint van ± 0,3 cm breed
Een rol zwart lint van ± 1 cm breed

Een schaar
Transparante lijm
Schilderstape
Aluminiumfolie
Kleine trechter

Zo maak je ze:

Stap 1: Plak op ongeveer de helft van de kerstbal schilderstape en dek het onderste gedeelte van de kerstbal verder af met aluminiumfolie. Spray vervolgens 2-3 dunne lagen over het bovenste gedeelte van de bal met de gouden verf. Neem ook het 'kapje' van de kerstbal mee. Laat tussen de lagen door de verf goed drogen. Als de verf compleet is opgedroogd, verwijder dan de tape en aluminiumfolie.



Stap 2:Lijm het eerste stukje van het smalle lint vast bij het 'kapje' van de kerstbal en haal hem over de gehele kerstbal heen. Lijm het lint vast aan de onderkant van de kerstbal en waar het hij weer uitkomt bij het kapje. Knip het lint af waar hij het kapje weer raakt. Herhaal deze stappen meerdere keren totdat je tevreden bent over de hoeveelheid lintjes.



Stap 3:Vul de kerstbal met de nep-sneeuw. De makkelijkste manier om dit te doen is om een kleine trechter te gebruiken zodat het geen puinhoop wordt ;).



Stap 4: Knip het lint van 1 cm breed in stukjes groot genoeg om de kerstballen aan op te hangen met een mooie strik. Gebruik de gouden fineliner om stipjes, streepjes, sterretjes of andere figuurtjes op het lint te tekenen. Haal het lint vervolgens door de kerstbal heen en maak hem mooie strik. Nu zijn ze klaar om in de boom te hangen!

Bron: Homey o my

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...