Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Een fauteuil in je woonkamer

geschreven door Maartje
Een fauteuil in je woonkamer

Is je woonkamer te leeg of wil je meer zitruimte naast de bank? Een fauteuil is dan de perfecte oplossing. Fauteuils zijn te verkrijgen in allerlei verschillende soorten en maten. Ze zijn stylish én zorgen ervoor dat je een comfortabele zitplek hebt!

Voordelen van een fauteuil
Een fauteuil heeft meerdere voordelen. Zo neemt een fauteuil weinig ruimte in beslag. Dus heb jij een een kleine woonkamer? Dan is een fauteuil neerzetten de ideale oplossing. Voor een fijn relax hoekje hoef je niet altijd een grote bank te kiezen.

Een fauteuil kan verschillende functies hebben. Voor je een fauteuil gaat aanschaffen is het belangrijk om na te denken waar je hem voor wilt gebruiken. Wil jij hem gebruiken om lekker op te relaxen, puur als extra zitplek of eentje die er staat als eyecatcher? Ook kan je er nog voor kiezen of de fauteuil kan draaien of juist niet.

Combineren
Fauteuils zijn super te combineren met elkaar, maar ook met andere items in het huis. Je kan een fauteuil kiezen die perfect bij de rest past, maar ook eentje die geheel anders is. Combineer een fauteuil met een poef of hocker en je kan heerlijk languit liggen. Relaxmodus aan!

Maak een lekker hoekje
Met een bank kan je natuurlijk een heerlijk plekje creëren om in weg te kruipen, maar met een fauteuil kan je het misschien nog wel beter maken. Kruip lekker in de fauteuil en vind een lekkere houding, dekentje erbij, bijzettafel met een lekker theetje en je favoriete boek of de afstandsbediening, en je komt niet meer van deze plek af. Dit is perfect voor in het lege hoekje in huis!

 
 
 
Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...