Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Een gele fauteuil in de woonkamer, do’s & don'ts

Een gele fauteuil in de woonkamer, do’s & don'ts

Hij is lekker gewaagd, maar dat is nou juist het leuke aan de gele fauteuil in de woonkamer. Hij moet alleen wel een beetje passen bij de rest van je interieur. Daarom vind je hier een paar tips.

gele fauteuil Bron: Mood Fabrics

Combineer met blauw
Een gele fauteuil gaat natuurlijk heel goed samen met een neutrale witte muur, maar wil je hem combineren met kleur? Kies dan voor donkerblauw!

Bohemian stijl
Waar de gele fauteuil ook goed bij past, is een bohemian interieur. Een mooie kelim, lekker veel plantjes en je mooiste reisaccessoires maken de look helemaal af.

gele fauteuil Bron: Blog bunglo

Rotan
Maak het geheel wat speelser en combineer de gele fauteuil met rotan. Erg leuk is een rotan bijzettafeltje of voetenbankje.

Paarse finish
Een mooi accent om toe te voegen bij de gele fauteuil met de blauwe muur, is een vleugje paars. Een leuk paars kussentje of een paars schilderij doen beide kleuren goed.

gele fauteuil Bron: Meraki Lux

Wat doe je niet?
Pas op met teveel kleuren door elkaar. Het kan al snel te druk worden. Als je blauw en geel gebruikt, kun je beter geen rood meer toevoegen. Rood, blauw en geel zijn de primaire kleuren en deze kunnen wat te heftig overkomen in het interieur.

Zie ook:
-Zo kies je de perfecte fauteuil in de woonkamer
-Shopping list: 10x fauteuils om lekker in te relaxen
-9x fauteuil als eyecatcher

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...