Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Accessoires

Een heerlijk ruikend huis zonder geurkaarsen

geschreven door Gaby
Een heerlijk ruikend huis zonder geurkaarsen

Er gaat niets boven een huis waar het heerlijk ruikt, als je bezoek krijgt is de geur van je huis vaak het eerste dat een ander opvalt. Een fijne geur kun je natuurlijk extra benadrukken door een geurkaars aan te zetten. Alleen heb je wellicht niet altijd de tijd hiervoor of er zijn kleine kinderen of huisdieren in huis waardoor dit niet veilig is. Gelukkig zijn er nog genoeg andere manieren om jouw huis tip top te laten ruiken! Namelijk met een huisparfum of geurstokjes, wij hebben er alvast een aantal voor je verzameld.


Het voordeel is dat je van een huisparfum vaak maar weinig hoeft te gebruiken en het dus lekker lang mee kan gaan! En de geurstokjes hoef je alleen eens in de zoveel tijd om te draaien. Je hebt er dus eigenlijk geen omkijken naar en je hebt binnen een paar seconden een huis dat gecomplimenteerd kan worden om hoe lekker het ruikt!

 

Jouw favoriet niet gevonden? Bekijk meer:

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...