Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Een visgraatvloer stylen: zo doen onze Binnenkijkers dat

geschreven door Sita
Een visgraatvloer stylen: zo doen onze Binnenkijkers dat

De visgraatvloer is al een tijdje helemaal je van het! Het kenmerkende patroon van deze vloer is een echte eyecatcher in jouw interieur. Ik hou ervan, en ik ben niet de enige! Steeds meer interieurs uit onze Binnenkijkers vervangen hun rechte planken voor dit dynamische patroon. Deze laat ik dan ook graag aan jullie zien. Ben je benieuwd hoe zij hun visgraatvloer stylen? Scroll dan gauw verder!

Zachte kleuren

Doordat de visgraatvloer soms erg op kan vallen kun je dit balanceren met zachte kleuren. Met wit, beige en lichtgrijs creëer je een bepaalde rust in huis. Toch zal de vloer altijd een gezellige, warme sfeer meebrengen door het patroon. Ideaal dus voor een ruimte waar je wilt ontspannen!

interieur-met-visgraatvloerBron: Ons_huisje via HomeDeco Binnenkijken

Zwart

Een visgraatvloer is erg goed te combineren met de kleur zwart. Er ontstaat dan een contrast en zo komt de vloer uiterst tot zijn recht. Bekijk de foto hieronder maar eens, zowel de zwarte keuken als de visgraatvloer valt enorm op. Dat is wat je wilt natuurlijk!

keuken-met-visgraatvloerBron: Huisjeinblauwestad via HomeDeco Binnenkijken

Chic interieur

Heb jij een chic interieur en wil je deze look versterken? Ga dan voor een visgraatvloer! Al van vroeger uit werd deze vloer gelegd in dure kastelen en landhuizen. De vloer heeft al die tijd zijn chique uitstraling behouden. Heb je al een visgraatvloer, dan kun je deze perfect combineren met gouden accessoires en fluwelen stoffen.

woonkamer-met-visgraatvloerBron: Brielshuysje via HomeDeco Binnenkijken

Kleur

Het interieur hieronder bewijst dat kleur een goede combinatie is bij een visgraatvloer. Beide elementen hebben iets speels en dat maakt je huis levendig. Kleuren als lila, roze, oranje, blauw en groen staan er erg leuk bij!

interieur-met-visgraatvloerBron: Nineteen85interior via HomeDeco Binnenkijken

Scandinavisch

Mocht het je nog niet opgevallen zijn, de visgraatvloer past in verschillende woonstijlen. De vloer is tijdloos en dat maakt het een charmante keuze. Hier zie je de vloer terugkomen in een Scandinavisch interieur en ik vind het een super combi!

interieur-met-visgraatvloerBron: Huisvanisa via HomeDeco Binnenkijken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...