Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

Geen groene vingers? Zo haal je de botanische trend tóch in huis!

geschreven door Mara
Geen groene vingers? Zo haal je de botanische trend tóch in huis!

Ben jij ook zo fan van de botanische stijl in huis, maar ben je hopeloos met het in leven houden van planten? We feel you! Daarom hebben we dé oplossing om zonder planten alsnog die groene look in huis te halen: posters met botanische print.

Vägg + Peppar
Misschien heb je het al gezien; sinds een paar dagen hebben we een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd: Vägg + Peppar. Het merk heeft een gigantische collectie aan posters; van hippe quotes tot aan tijdloze zwart-wit foto's. Wij zijn helemaal verliefd op de botanische prints; ze maken je huis levendig, vrolijk en fris! Enne, één ding is zeker: doodgaan kunnen ze niet ;-)

Styling tip: ga voor meerdere posters en hang ze boven en naast elkaar op. Zo creëer je je eigen gallery wall en geeft het je interieur direct iets speciaals!

Kijk mee naar de prints & shop it yourself:

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...