Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Accessoires

Genoeg redenen om de kaarsen aan te doen

geschreven door Maartje
Genoeg redenen om de kaarsen aan te doen

Kaarsen en leuke houders zijn er in overvloed. De ene heeft er heel veel van in huis en de andere niet. Waarom zou je iedere dag zoveel kaarsen branden? Je kunt toch ook gewoon de lampen aan doen? En dit kost toch alleen maar geld om iedere keer nieuwe kaarsen te kopen? Wij hebben eens op een rijtje gezet waarom je juist wél kaarsen aan wilt doen!

kaarsenBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken

1. Donkere dagen
Tijdens deze donkere dagen gaan de lichten al wat eerder aan. Goed sfeerlicht is onmisbaar om een knusse, warme sfeer te creëren. Met kaarsen is dat zo gepiept! Het is de perfecte aanvulling op je sfeerlampen en het maakt de donkere dagen net iets gezelliger en feestelijker.

2. Warmte
Eén kaars zal niet helpen om een ruimte te verwarmen, maar als je er meerdere aansteekt wel. Reken maar op een halve graad tot een graad meer. In de winter is dit natuurlijk heerlijk. Nog een voordeel is dat je iets minder hoeft te stoken en dat scheelt ook weer in de portemonnee. Hoe minder gas je verbruikt, hoe beter ook voor het milieu.

kaarsenBron: Wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

3. Geurkaarsen
Wij zijn hier op de redactie fan van geurkaarsen! Het staat gezellig, maar het ruikt ook nog eens lekker. Het is altijd fijn dat om een ruimte binnen te stappen waar het lekker ruikt. Sommige geuren werken ook nog eens rustgevend, zoals lavendel.

4. Gezelligheid
Last but not least... De gezelligheid natuurlijk! Kaarsen worden vaak aangestoken bij romantische en feestelijke gelegenheden, maar het geeft ook huiselijke en gezellige sfeer. Dus ook gewoon op een doordeweekse avond of op een regenachtige dag aan te steken!

kaarsenBron: Mona-17 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- De stoerste houten accessoires voor ieder interieur
- Shoppen: 20x de meest aaibare sierkussens
- Budget shopping: de lekkerste geurstokjes onder de €20,-

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...