Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

De leukste budget date activiteiten

geschreven door Lynn
De leukste budget date activiteiten

Sommige stellen pakken groots uit met veel cadeaus op de dag van de liefde. Maar in deze drukke tijden hebben we er misschien meer aan om écht even bij elkaar te zijn. Onze agenda’s zijn druk en je leeft makkelijk langs elkaar heen. Daarom is het superleuk om één keer per week een date te hebben met je partner. Dit hoeft dus zeker niet alleen op Valentijnsdag te gebeuren. In deze blog kun je inspiratie opdoen voor 7 romantische en goedkope activiteiten om te genieten van elkaar.

Wellness in eigen badkamer

Neem even echt de tijd voor elkaar in jullie privé wellness. Maak het gezellig en steek de (geur)kaarsjes aan. Hang de handdoeken en badjassen over de verwarming heen zodat je het niet koud krijgt. Heb je een bad? Zet wat lekkers met een drankje neer. Pak de massage olie en geef elkaar een heerlijke massage. Voor de ontspannende sauna-geur kun je een eucalyptus tak naast de douchekop hangen.

welness-badkamer-vrijstaand-badBron: Steigerhoutpassie via HomeDeco Binnenkijken




 

Spelletjesavond

Als je een spelletjes liefhebber bent, kan dit de perfecte date night zijn. Speel samen jullie favoriete spelletjes of probeer eens wat anders met wat nieuwe varianten. Maak een lekkere borrelplank en pak je mooiste glazen uit de kast. Gegarandeerd wordt dit een gezellige avond.

waxinelicht-negen-kaarsenBron: Justmoreliving via HomeDeco Binnenkijken




 

Wandeling

Even een frisse neus halen, is altijd goed voor je en het is nog gezelliger om dit samen te doen. Vul een rugzak met wat eten en drinken en ga samen op pad. Verken een paar nieuwe locaties waar jullie al een tijdje naartoe wilden. Neem een pot met vragen mee voor interessante gesprekken onderweg!

buiten-wandeling-flesBron: Rebottled via HomeDeco Binnenkijken




 

Indoor picknick

Wanneer we geen zin, tijd of geld hebben om uiteten te gaan, kun je altijd nog binnen picknicken. Schuif de salontafel aan de kant en bezaai de vloer met een groot kleed en een paar kussens. Bestel een lekkere lunch, diner of ga zelf aan de slag. Serveer fruit en heerlijke sandwiches op grote dienbladen.

indoor-picknick-glazenBron: Houseofmerchant via HomeDeco Binnenkijken




 

Speel een pubquiz tegen elkaar

Daag jezelf uit en kom erachter wie het meeste weet over een bepaald onderwerp. Online kun je super veel leuke pubquizes vinden die je ook met z'n tweeën kunt spelen. Maak een paar lekkere hapjes en drankjes, zet de quiz aan en koop een klein prijsje voor de winnaar. Gegarandeerd een gezellige avond.

Restaurant in huis

We hebben vaak geen geld om elke week samen uiteten te gaan. Terwijl het wel heel gezellig is en je echt even tijd voor elkaar hebt. Maar dit kun je natuurlijk thuis ook gewoon nabootsen. Kleed de tafel mooi aan, steek een paar kaarsen aan en zat een romantisch muziekje aan. Nu kun je of je partner verassen met een heerlijk gerecht, of gezellig samen koken. Plof daarna lekker samen op de bank voor een leuke film of ga een spelletje spelen!

tafel-dekken-wijn-kaarsenBron: Annie Spratt




 

Een movienight

Deze date is een klassieker maar zal altijd goed in de smaak vallen. Gewoon, gezellig samen een film kijken in bed of op de bank. Heb je een grote witte muur? Schaf dan een beamer aan en bekijk je films net zoals in de bioscoop. Je kunt ook je beddengoed naar beneden halen en een cozy plek op de bank maken. 3..2..1 laat de film maar beginnen!

bioscoop-in-tuinBron: Derek Sutton




 

Zie ook:
- Een romantisch Valentijnsdiner thuis creeër je zo
- De liefste Valentijns cadeaus voor hem en haar
- Valentijn cadeaus voor hem onder €50

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...