Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Verlichting

Hallo donkere dagen: 20x de leukste sfeerlampjes

geschreven door Mara
Hallo donkere dagen: 20x de leukste sfeerlampjes

De wintertijd is vorige week weer ingegaan en dat betekent dat het 's middags sneller donker wordt. Voor veel mensen vervelend, maar ik vind het stiekem wel heel gezellig: warme soepjes als diner, sfeerlampjes aan, kaarsen aan en lekker onder een fluffy plaid op de bank! Goed boek erbij of een serie op netflix en je hoort mij niet klagen over het vele binnen zitten! ;-)

Maak je huis dus zo gezellig en knus mogelijk, zodat de donkere, koude avonden juist je favoriet worden! Om je alvast een eindje op weg te helpen, heb ik in deze blog 20 leuke sfeerlampen geselecteerd die je huis nog gezelliger maken. Onze tip: ga voor één grote lichtbron (vaak een hanglamp) en zet zo'n 4 tot 7 sfeerlampen neer (afhankelijk van hoe groot je woonkamer is), zodat je genoeg sfeerlampen hebt om het grote, felle licht uit te kunnen doen en dus een gezelligere look kunt creëren.

Meer lampen bekijken? Klik hier voor alle verlichting!


Zie ook:
- 24x de allerleukste groene sierkussens
- Budget shopping: toffe banken onder €1000
- Dit woonitem is dé musthave voor deze herfst en winter!

Sfeerfoto: it's about RoMi


 
 
 
Slaapkamer

4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

geschreven door Julia
4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

Donkere kleuren passen perfect bij de winter. Ze zijn super sfeervol en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. De slaapkamer is heel geschikt voor donkere tinten. Ben jij van plan een donkere kleur in de slaapkamer aan te brengen, maar ben je er nog niet helemaal over uit we...

meer...