Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Hammam aan huis

geschreven door Rosa
Hammam aan huis

Hmmm, een hammam aan huis. Daar droomt toch iedereen van? Ultiem genieten met de mooiste items om je heen, de fijnste geuren en natuurlijk de lekkerste bodylotions en verzorgingsproducten.
Een hammam staat voor relaxen en helemaal zen worden. Met deze tips kan ook jij thuis een hammam creëren.

1. Schaf de juiste accessoires aan

Als je thuis een hammam wilt maken, is het natuurlijk van belang dat je badkamer één geheel is. Als je allemaal verschillende kleuren accessoires in je badkamer hebt, komt dit snel erg rommelig over. Probeer dus accessoires in dezelfde kleur en stijl te shoppen zodat je tijdens je relaxmomentje niet wordt afgeleid door de spulletjes.

Bron: Mi casa

2. Ruim op

Als het om je heen een troep is, kun je niet ontspannen. Investeer dus in goede opbergers. Koop leuke mandjes om je zeep, shampoo, toiletrollen en alle losse producten in te gooien, bestel een leuke wasmand en gooi hier ook direct je vuile kleding en handdoeken in én zorg dat je handdoeken uit het zicht liggen. Als je voldoende ruimte in de badkamer hebt kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie (lade) kast neer te zetten, hier kun je direct al je troepjes in kwijt! Sommige verpakkingen van je verzorgingsproducten zijn zo leuk dat deze best gezien mogen worden, selecteer dus zorgvuldig welke producten je in het zicht wilt houden. Onthoud: less is more.

Bron: My handsome muse

3. Het fijnste badtextiel

Als je net uit bad of uit de douche komt is het natuurlijk heerlijk om je af te drogen met een zachte handdoek, rol een hammamdoek om je haren heen en trek vervolgens een heerlijke badjas aan. Ultiem geluksgevoel!

Bron: Design dots

Shop de fijnste producten om thuis een hammam te creëren en het ontspannen kan beginnen!

 
 
Koken & Tafelen

24 musthaves om de eettafel te stylen voor een dinerfeestje

geschreven door Mara
24 musthaves om de eettafel te stylen voor een dinerfeestje

Het is december en dus is de kans groot dat er gezellige diners op de planning staan! Naast dat je je innerlijke keukenprinses naar boven haalt, is het natuurlijk ook leuk als je innerlijke interieur-queen aan de slag mag. Daarom selecteer ik in dit artikel allerlei mooie musthaves die jouw eetta...

meer...