Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Hammam aan huis

geschreven door Rosa
Hammam aan huis

Hmmm, een hammam aan huis. Daar droomt toch iedereen van? Ultiem genieten met de mooiste items om je heen, de fijnste geuren en natuurlijk de lekkerste bodylotions en verzorgingsproducten.
Een hammam staat voor relaxen en helemaal zen worden. Met deze tips kan ook jij thuis een hammam creëren.

1. Schaf de juiste accessoires aan

Als je thuis een hammam wilt maken, is het natuurlijk van belang dat je badkamer één geheel is. Als je allemaal verschillende kleuren accessoires in je badkamer hebt, komt dit snel erg rommelig over. Probeer dus accessoires in dezelfde kleur en stijl te shoppen zodat je tijdens je relaxmomentje niet wordt afgeleid door de spulletjes.

Bron: Mi casa

2. Ruim op

Als het om je heen een troep is, kun je niet ontspannen. Investeer dus in goede opbergers. Koop leuke mandjes om je zeep, shampoo, toiletrollen en alle losse producten in te gooien, bestel een leuke wasmand en gooi hier ook direct je vuile kleding en handdoeken in én zorg dat je handdoeken uit het zicht liggen. Als je voldoende ruimte in de badkamer hebt kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie (lade) kast neer te zetten, hier kun je direct al je troepjes in kwijt! Sommige verpakkingen van je verzorgingsproducten zijn zo leuk dat deze best gezien mogen worden, selecteer dus zorgvuldig welke producten je in het zicht wilt houden. Onthoud: less is more.

Bron: My handsome muse

3. Het fijnste badtextiel

Als je net uit bad of uit de douche komt is het natuurlijk heerlijk om je af te drogen met een zachte handdoek, rol een hammamdoek om je haren heen en trek vervolgens een heerlijke badjas aan. Ultiem geluksgevoel!

Bron: Design dots

Shop de fijnste producten om thuis een hammam te creëren en het ontspannen kan beginnen!

 
 
Meet the team

Meet the team: Dorien

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Dorien

"Ik houd wel van een industriële woonstijl met een vintage touch. Dit in combinatie met veel planten maakt mij erg gelukkig!" Dorien - Backoffice Medewerkster bij HomeDeco Deze week leren we onze Dorien wat beter kennen. Dorien werkt alweer twee en half jaar bij HomeDeco. Niet alleen zorgt Dor...

meer...