Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Woonkamer

Hebben: 12x zwarte televisiemeubels en dressoirs

geschreven door Mara
Hebben: 12x zwarte televisiemeubels en dressoirs

Niet alleen wij, maar ook jullie werden opslag verliefd op deze prachtige zithoek van Livingstories! Jullie vroegen op onze Instagram massaal naar dit zwarte tv-meubel, maar helaas: de kast is zelf bedacht door Living Stories en is maatwerk. Gelukkig hebben wij op HomeDeco een gigantisch aanbod aan prachtige kasten, dus ben ik op zoek gegaan naar zwarte tv-meubels en dressoirs die je wél direct kant & klaar kunt shoppen.

Het zwarte meubel staat heel chique en strak, en past eigenlijk in elk interieur: van modern tot aan Scandinavisch. Combineer het met andere zwarte woonaccessoires, zoals een tafellamp en een kandelaar, om een stijlvol geheel te creëren. Style het vervolgens af met kamerplanten om een steriele look te voorkomen en voeg een lichtgekleurd vloerkleed toe voor wat kleurcontrast. Wij zijn fan!

Sfeerfoto: Livingstories


 
 
 
Slaapkamer

4 slaapkamer stylingtips voor je tienerdochter

geschreven door Yentl
4 slaapkamer stylingtips voor je tienerdochter

Er komt een dag dat je dochter uit haar oude kamertje groeit. Ze begint een groter bed nodig te hebben en dat behangetje dat er al 7 jaar op zit is past ook niet meer helemaal bij haar smaak en de trends van nu. Wat kun je het beste doen zodat de kamer weer een tijdje mee kan?...

meer...