Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Hebben: 12x zwarte televisiemeubels en dressoirs

Hebben: 12x zwarte televisiemeubels en dressoirs

Niet alleen wij, maar ook jullie werden opslag verliefd op deze prachtige zithoek van Livingstories! Jullie vroegen op onze Instagram massaal naar dit zwarte tv-meubel, maar helaas: de kast is zelf bedacht door Living Stories en is maatwerk. Gelukkig hebben wij op HomeDeco een gigantisch aanbod aan prachtige kasten, dus ben ik op zoek gegaan naar zwarte tv-meubels en dressoirs die je wél direct kant & klaar kunt shoppen.

Het zwarte meubel staat heel chique en strak, en past eigenlijk in elk interieur: van modern tot aan Scandinavisch. Combineer het met andere zwarte woonaccessoires, zoals een tafellamp en een kandelaar, om een stijlvol geheel te creëren. Style het vervolgens af met kamerplanten om een steriele look te voorkomen en voeg een lichtgekleurd vloerkleed toe voor wat kleurcontrast. Wij zijn fan!

Sfeerfoto: Livingstories

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...