Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Accessoires

De mooiste droogbloemen én bijpassende vazen (die je direct kunt shoppen!)

geschreven door Mara
De mooiste droogbloemen én bijpassende vazen (die je direct kunt shoppen!)

Droogbloemen: één van de grootste trends op dit moment! Droogbloemen geven je interieur een vrolijke, aangeklede look en passen goed bij de duurzame, milieubewuste levensstijl die steeds meer aangenomen wordt. Daarbij zijn droogbloemen lekker makkelijk in onderhoud. Veel vliegen in één klap, dus!

Laat de duurzame, minimalistische look nog meer tot uiting komen door het bosje droogbloemen in een transparante vaas te zetten. Je kunt natuurlijk ook voor een classy zwarte vaas kiezen, zodat het geheel wat chiquer wordt.

In dit artikel verzamel ik mijn favoriete droogbloemen en selecteer ik er gelijk een aantal prachtige vazen bij. Je kunt alle items direct bestellen, zodat je binnen een paar dagen zo'n mooie look in huis hebt staan!

Meer droogbloemen zien? Klik hier voor ons complete assortiment!


 
 
 

Eerste huis gekocht? Vermijd deze 5 veelgemaakte decoratiefouten

geschreven door Julia
Eerste huis gekocht? Vermijd deze 5 veelgemaakte decoratiefouten

Wanneer je je eerste huis koopt is één van de leukste dingen natuurlijk het inrichten ervan. Hoe leuk het ook is, kleine decoratiefoutjes liggen op de loer. Om ervoor te zorgen dat het inrichten van jouw nieuwe huis vlekkeloos verloopt, vertel ik in deze blog over de 5 veelgemaakte fouten die je ...

meer...