Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Hip, hot & happening: lila in je interieur

geschreven door Marie-Louise
Hip, hot & happening: lila in je interieur

Pasteltinten zijn al een tijd niet meer weg te denken in ons interieur. Zo ook lila, een afstammeling van de kleur blauw en natuurlijk paars. Waar je het voorheen veel zag in de modebranche, zie je het nu ook steeds vaker in de interieurwereld voorbij komen. Een vleug lila in je interieur is een grote trend aan het worden en dat is niet gek: lila heeft namelijk een bijzondere werking! De zachte kleur heeft een wat koele ondertoon en waait daarom als frisse wind door je interieur.

Daar staat tegenover dat lila ook en heel romantische kleur is, omdat ze bestaat uit een zachte violettint. Lila komt helemaal tot zijn recht in de slaapkamer als dekbedovertrek of klamboe, maar ook in de woonkamer in talloze accessoires en zelfs in de keuken bij keramiek servies. Hoe je het ook wendt of keert; lila zorgt voor een rustgevende en ontspannen sfeer en daarom is lila in je interieur helemaal hip, hot & happening!

Sfeerfoto 1: I Love Linen
Sfeerfoto 2: Apogee Interiors
Sfeerfoto 3: Homes To Love AU
Sfeerfoto 4: Sofa Company dk

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...