Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Hippe gerenoveerde airstream

geschreven door Beau
Hippe gerenoveerde airstream

De eigenaren van deze toffe caravan, Natasha Lawyer en Brett Bashaw zijn bezig geweest met het renoveren sinds ze de caravan hebben opgehaald uit Portland in februari 2016. Sinds dien zijn ze er dolgelukkig mee. Natasha is een vormgeefster en werkt thuis, waar ze de helft van de tijd twee kleine hondjes naast haar heeft zitten. Haar man Brett werkt met kinderen die speciale behoeftes hebben in Seattle en gaat naar een full-time universiteit. Ze hebben elkaar vier en half jaar geleden ontmoet en delen de liefde voor reizen, goede koffie en zingen voor hun honden.

De passie van Natasha en Brett is om alternatief te leven, en begon met het verlangen om het land te zien. Een aantal jaren geleden kocht Brett een Volkswagen busje uit 1978, die ze hebben samen omgebouwd tot camper. Voor zes maanden hebben ze in het busje gereisd. Ze begonnen in Canada, van west naar oost, en eindigden in Newfoundland waarna ze naar het zuiden vertrokken en kwamen terug in de Verenigde Staten. De alternatieve leefstijl waren ze dol op. Na een geweldige trip wilden ze niet simpelweg terugkeren naar het normale leven als hoe ze het eerst leefden, like the amazing trip never happened. Ze kwamen op het idee om deze geweldige airstream te renoveren en erin te gaan wonen. Uiteindelijk verkocht het stel het Volkswagen busje via Instagram, en kochten ze een sleepwagen om de airstream te kunnen verplaatsen. Ze gingen terug naar Seattle waar het stel nu de plek heeft gevonden om voor de komende tijd te wonen.

Laten we een kijkje nemen:































Bron: Poppytalk

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...