Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Hoe je behang verwijdert in 3 simpele stappen

geschreven door Demi
Hoe je behang verwijdert in 3 simpele stappen

Waarschijnlijk krijg je al nachtmerries bij het idee om je behang eraf te halen. Het gaat je super veel werk kosten en je blijft het uitstellen, maar dat is nergens voor nodig! Met deze 3 simpele stappen heb jij binnen no-time je behang eraf gekregen.

1. Maak het behang nat

Je kan eerst proberen het behang eraf te trekken zonder water, lukt dat niet? Dan moet je de muur even met water nat maken. Gebruik warm water, daarmee gaat het sneller. Stomen is eigenlijk de beste optie, maar niet altijd even snel.


Bron: My Domaine

2. Schraap het eraf

Nadat je het water even hebt laten intrekken, kun je met behulp van een schraapmes het behang makkelijk verwijderen! Lukt het niet meteen? Maak de muur nog iets natter!


Bron: My Domaine

3. Make it clean!

Nu al het behang is verwijderd, is het tijd om de muur met een sponsje schoon te maken. Op deze manier verwijder je overgebleven lijm en stukjes behang, super easy, maar wel de belangrijkste stap!


Bron: My Domaine

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...