Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

In 4 stappen naar een warm interieur

In 4 stappen naar een warm interieur

Het wordt buiten steeds kouder en regenachtiger. Dat zorgt ervoor dat mensen weer wat meer binnen gaan zitten om lekker op te warmen en te cocoonen. Extra fijn is dat wanneer jouw interieur een warme en knusse uitstraling heeft. Wil je weten hoe je warmte toevoegt aan jouw interieur? Ik vertel het je in deze blog!

1. Warme tinten

Kleuren spelen een belangrijke rol in het interieur. Om een warm interieur te creëren kun je het beste warme kleuren gebruiken. Denk aan een geeltint, oranjetint of roodtint. Als je niet van opvallende kleuren houdt kun je voor warme natuurlijke kleuren gaan, zoals bruin of grijs. Naast het schilderen van de muur, kun je ook accessoires toevoegen met warme tinten. Met een neutrale basis is dit het makkelijkst, want dan kun je nog alle kanten op met de accessoires.

warm interieurBron: tessa2211 via HomeDeco Binnenkijken

2. De juiste materialen

Naast kleur, kunnen ook materialen bijdragen aan een warme uitstraling. Met koele, glanzende materialen zul je niet snel een warme sfeer voelen. Ga voor zachte materialen zoals wol en velvet en natuurlijke materialen met een robuuste structuur, zoals hout. Ook is het slim om materialen met een warme kleur te kiezen. Verder zullen een vloerkleed, plaid en kussens in elke ruimte voor meer warmte zorgen.

warm interieurBron: interiorbyamb via HomeDeco Binnenkijken

€10 extra korting?
Meld je nu gratis aan en ontvang direct €10 extra korting op je bestelling vanaf €100 op HomeDeco.nl
Meld je aan
 

3. Sfeerverlichting

Naast de juiste materialen en kleuren mag licht niet ontbreken. Licht speelt in de herfst en winter een extra grote rol. Zorg voor lampen met een warme kleur en eventueel met een dimbare functie. Zo kun je op bepaalde momenten wat meer sfeer creëren. Zet voor extra sfeer een vloerlamp bij de bank en een tafellampje op het dressoir. Ook kaarsen geven sfeer, dus vergeet die niet!

warm interieurBron: jeannettevanluyck via HomeDeco Binnenkijken

4. Warme geuren

Tot slot kun je iets doen dat je niet ziet: warme geuren verspreiden. De herfst en winter zijn perfect om lekkere geurkaarsen neer te zetten. Ook kun je denken aan een roomspray of geurstokjes. Geuren die goed bij de herfst en winter passen zijn bijvoorbeeld kaneel, cederhout en dennen. Binnen no time is jouw huis superknus!

warm interieurBron: marloesbareman via HomeDeco Binnenkijken

€10 extra korting?
Meld je nu gratis aan en ontvang direct €10 extra korting op je bestelling vanaf €100 op HomeDeco.nl
Meld je aan
 

Zie ook:
-Items om je interieur warmer en huiselijker te maken
-Inspiratie: warme kleuren uit de Marokkaanse stijl
-Shop the look: sfeervol interieur met warme tinten

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...