Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Industriële babykamer

geschreven door Rosa
Industriële babykamer

Een babykamer hoeft niet altijd in lieve, zoete kleurtjes gemaakt te worden. Dat bewijst de stoere, industriële babykamer. De industriële woonstijl is al langere tijd hot, waarom zou je dit dan niet doortrekken tot de babykamer? Als je een stoere babykamer wilt inrichten kom je vaak voor een uitdaging te staan; veel spulletjes zijn te lief en zacht om in een industriële babykamer thuis te horen. Met deze tips kan je toch een stoere kamer creëren zodat je kindje er ook op latere leeftijd nog plezier van kan hebben.

Bron: Vlakbijdemolen

In een stoere kinderkamer horen natuurlijk stoere materialen en accessoires thuis. Denk hierbij aan hout, metaal, jute of beton. Deze hebben van zichzelf al een stoere uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor metalen lockers, een stoere houten commode en kies accessoires van jute en beton.

Bron: 100 layer cake

Daarnaast is het kleurenpalet natuurlijk een grote sfeerbepaler in een industriële babykamer. Doordat het een babykamer is, raden wij aan om de lichtere tinten te gebruiken. Denk aan wit, taupe, beige en lichtgrijs. Dit kan je natuurlijk mooi aanvullen met zwarte en grijze accessoires.

Bron: Coloursaturedlife

Om de stoere kinderkamer af te maken kies je de juiste, stoere accessoires en meubels. Denk aan een mooie cognackleurige poef, een stoer vloerkleed en een mooie, leren fauteuil. Leg een fijn schapenvachtje in de fauteuil en kies een aankleedkussen met een leuk printje.

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...