Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Zo richt je een ruimte met een schuin dak in!

geschreven door Julia
Zo richt je een ruimte met een schuin dak in!

Een schuin dak staat erg knus, maar het kan behoorlijk lastig zijn om een ruimte met een schuin dak in te richten. Er zijn echter genoeg creatieve oplossingen om hier mee om te gaan. Ik heb er zes op een rijtje gezet.

Slimme opbergruimte
Onder de schuine wand bevindt zich een perfecte plek voor berging. Zet er een lage kast neer of bevestig planken aan de wand. Zo maak je optimaal gebruik van de schuine wand én heb je meer opbergruimte.

Bron: alvhem

Lichte kleuren
Zorg de schuine wanden een zo licht mogelijke kleur hebben. Zo lijkt het geheel ruimtelijker.

Kast op maat
Als je veel opbergruimte nodig hebt, moet je natuurlijk de hoogte in met je kasten. Maar dat kan lastig zijn onder een schuin dak. Daarom is een kast op maat een goede oplossing.

Bron: houzz

Bed
Als het je slaapkamer is die zich onder het schuine dak bevindt, moet je natuurlijk ergens je bed neerzetten. Hierbij is het belangrijk dat je rekening houdt met de loopruimte. Omdat elke kamer erg verschilt qua hoogte en grootte, heb ik hier geen vaste regels voor. Bij het bed hieronder is zo min mogelijk ruimte verspilt door het bed tegen de schuine wand te zetten.

Bron: cococozy

Bank
Als je een bank neer wilt zetten in de ruimte met het schuine dak, kun je deze prima tegen de muur aanschuiven zoals op de foto hieronder. Dit staat ook nog eens erg gezellig!

Bron: marzena.marideko

Bureau
Een ander idee is om een bureau onder de schuine wand te zetten. Het mooiste is het natuurlijk als het schuine dak tot aan de hoogte van het bureau of iets daarboven recht gemaakt is. Dan kun je je bureau tegen de muur aanschuiven.

Bron: blogspot

Succes met inrichten!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...